Rubrik är överskattat.
2011-11-14 / 21:02:45 / Dagboksanteckningar

Häjhäj ni som läser, ni är ju trots allt några få som kollar även om jag inte uppdaterat på över en månad - sad, but true. Anyway, har en chill kväll utan uppgifter. Eller ja, nåväl, har en idrottsteoriuppgift men den ska vara klar först om 9 dagar; det är lugnt än så länge. Det är faktiskt det enda jag har just nu. Fick 4 sidor japanska i läxa till torsdag nästa vecka men jag som är så awesome att jag är lat på rätt sätt (sounds freaky jag vet, pappa som sa det) gjorde allt under lektionen medan vi såg en film. Multitasking där! Nja lite i alla fall, blev hursomhelst klar och lämnade in, så nu slipper jag tänka på den.

Känns som om det är skola, skola, skola, skola bara, alltid. 24/7. Men jag försöker faktiskt satsa lite nu även om jag försöker göra något roligt emellanåt. Jag tror faktiskt jag har bevisat att man kan få allt av triangeln ni vet;
1. Social Life
2. Good Grades
3. Enough Sleep
(You can only pick TWO.)
Jag säger; IN YOU FUCKING FACE, jag sover och är utvilad (oftast), får bra resultat och fortfarande 100% närvaro PLUS (det absolut mest gyllene plusset in the history of mankind) att jag hinner med att träffa vänner. Min umgängeskrets har ökat markant sen jag började gymnasiet. Jag har också träffat en pojke som är underbar och som jag älskar. Jag tror vinden är med mig lite. Så att man bara kan välja två är en MYTMYTMYT!

'Cause I can have it all. FUKYEA.

Ibland undrar man ju dock. Visst, jag har ett mycket rikare socialt liv än förr i samhällsvetenskaplig terminologi. Visst, jag besitter mer teoretisk kunskap än förr i akademisk terminologi. Visst, jag gör framsteg som fan i personlig terminologi. Men det känns fortfarande som om det saknas något - och nyss sa jag att jag hade allt... Makes no sense. Vet inte vad som saknas. Det där äckliga, vidriga tomrummet jag hur jag än försöker inte lyckas fylla. Vilka bitar är det som saknas i mitt olagda pussel? Kanske måste jag lägga klart allt för att lista ut det, men hur vet jag att det inte blir fel när jag börjar lägga det? FATAL ERROR: TOO MUCH FOR ME TO HANDLE. Ger upp lite.

Känns härligt att det första inlägget på länge blir ett klagoinlägg, I am deeply sorry about that. Ska försöka uppdatera oftare och lite mindre. Fler bilder kanske (dags att damma av kameran som har legat i en väska i ett hörn bra jävla länge) inte skulle sitta helt fel. Kanske rentav tar med kameran till skolan någon dag och dokumenterar lite! Who knows.

Nu ska jag gå och ta ett glas saft (behöver alla kalorier jag kan få, gått ner tre kilo senaste veckorna, inte okej) och titta på Den som dräper (den danska serien på TV4 som f.ö. är bra och... dansk) Slänger upp ett par bilder imorgon hade jag tänkt.

Peace.
Blogg listad på Bloggtoppen.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar? (:

<-- Ditt namn här! Kryssa i om du kommer tillbaka!


<-- Din URL/bloggadress!

Skriv kommentaren här: