sex, drugs and zombies
2012-10-24 / 21:01:17 /

god kväll kära läsare. idag har jag vaknat pigg 5.10, tagit mitt livs första icke lugnande narkotikaklassade medicin och skrämt halva stan genom att klä ut mig till en hardcore zombie. snabb sammanfattning, jag vet.

jag var till läkaren igår med mamma och jag fick en burk concerta utskrivet som jag ska prova i en månad. tog den första idag och kände mig ganska snabbt lite illamående och darrig. kissnödig har jag varit typ hela dagen också. och hård puls. och noll aptit. kände jag npgon positiv effekt? eftersom jag inte haft en vanlig dag i skolan så kan jag inte säga med säkerhet. det krävs inte 100% fokus att kleta mängder av foundation i klasskompisars ansikten (melina gjorde det fina pilljobbet) eller spela volleyboll mot de andra 7 klasserna på skolan. så jag vet inte. jag testar vidare helt enkelt. efter turneringen träffade jag peon och vi tog en fika på stan. drack en chailatte och åt en chokladboll, för att få i mig någonting mer än några tuggor köttförssås och spaghetti.
funderar på att sova tidigt idag. är trött och har ont i benen.


livet rullar vidare.
tveksamt
2012-10-20 / 20:59:11 /

halloj! har installerat blogg.se-appen i hopp om att påbörja bloggandet igen. saknar det ibland och även om jag ofta sitter bakom en datorskärm så sitter jag inte där av nöjesskäl. dock är jag lite tveksam till det. men vi får se :)

vad har hänt sen jag la ner? förhållandet mellan mig och david tog slut. vi hade ingen tid för varandra med skolarbete. självklart blev jag väl lite ledsen, men jag hade nog bearbetat det klart innan vi ens brytit upp. våren var i övrigt den vackraste på länge; allt var så skönt. sen träffade jag peon; en helt galet underbar människa jag nu varit tillsammans i 5 månader med. det känns så fantastiskt bra att jag blir alldeles exalterad och glad. är fortfarande som nykär, trots att det gått ett tag!
skolan rullar också på rätt okej, tvåan är definitivt tyngre och svårare än ettan och jag tror inte jag kommer hålla samma nivå betygsmässigt (då fick jag fem a, ett b och två c) men vi får se! jag har bra lärare som också är schyssta; således är det inte alltför jobbigt att be om hjälp eller be om att få komplettera. min fysiklärare dock är lite speciell och har sina principer. men jag ska anstränga mig och kamma hem helst ett a i den kursen. det skulle kännas så grymt bra. och jag älskar fortfarande min klass; den är underbar.

vad som dock inte går lika bra är att min koncentrationsförmåga är lika med noll. nu när jag är friskförklarad från min depression så återstår fortfarande det problemet, om inte förvärrat. nu har jag ju min energi tillbaka vilket gör det ännu lite jobbigare att sitta still. men jag har en tid his christer (läkaren) på tisdag, inte omöjligt att jag kan få medicin för det eftersom jag enligt utredningen "scorade" på ADD-testet. det där med diagnoser är komplicerat. hursomhelst så hoppas jag att jag kan prova, men vi får se vad han har att säga. ser iallafall fram emot det!

har galet mycket att plugga, men med hjälp av smarta appar blir det lite mer lättillgängligt. älskar teknik när den fungerar.

fred kära vänner.Blogg listad på Bloggtoppen.se