Godnatt
2011-06-28 / 00:57:30 / Nytt

Hittade just en ganska grym grej från Google Labs, det är en modell av en människokropp där exakt alla delar finns med som man kan skala av lager för lager typ. Perfekt för framtida biologistudier! Nej nu måste jag sova innan jag kliar ögonen ur huvudet, godnatt!

'The breathing gets harder, even I know that,
2011-06-27 / 21:34:42 / Musik & Video

Sitter och lyssnar på albumet Punk Goes Pop 2, sjukt bra där mindre kända punk/rock/metal/screamo-band gör covers på poplåtar, asbra. Bandet Knockout har till exempel gjort en klockren cover på Destiny's Childs (?) låt Survivor, asgrym! (Dock kom jag på att den var på PGP 1, inte 2) Attack Attack! (som iallafall jag hört talas om) har gjort Katy Perrys I Kissed a Girl, den är lite speciell, men jag gillar den. Bayside har gjort Sean Kingstons Beautiful Girls, Alesana (inte speciellt okända men vafan) har gjort Justin Timberlakes What Goes Around, Comes Around och massa annat spännande! Det var från det albumet jag hittade bandet A Day To Remember där de gjort The Frays annars underbara låt Over My Head (Cable Car), men deras är grym! Och Forever Strong gjorde en grym cover på Love Song, helt vansinnigt bra!

Slutsats: Kan starkt rekommendera båda dessa album till de som gillar att upptäcka nya versioner av låtar som man kan höra på radion!


Ny header! (Jo det har jag visst, tryck F5)
2011-06-26 / 18:50:38 / Foto (-relaterat)Bjuder på en grymt gammal nyredigerad bild som är 732 dagar gammal.

I'm so happy, 'cause today I found my friends (they're in my head)
2011-06-26 / 17:47:34 / Musik & Video

Jag gillar Nirvana. Låten Lithium speciellt, den är mysig på ett annorlunda sätt. (På vissa ställen har den skum text också, som dagens rubrik..) Haha vafan snacka om lättdistraherad, skrev allt innan denna mening för en halvtimme sen och nu kom jag på att jag höll på med något.. Bra fannii. Jag fattar ingenting är helt lost idag. Men jag skyller det på feberyra, har inte jag feber så har min kropp fått en ny (och 2 grader högre) normaltemperatur. Men men. Bjuder på en öken-klassiker. (Internskämt mina hjärnhalvor emellan.)


Liquidum Paraffinum - DAMN YOU!
2011-06-26 / 00:42:16 / Musik & Video

Fick just en triangel Toblerone av min svåger (haha), han fick just ett plus i kanten. Inte för att jag behövde godis (har ju Cola Zero!) men har inte ätit något sen 4 så det kunde jag väl få unna mig.

Hursomhelst har jag fixat lite mer musik, bland annat albumet Start Something med Lostprophets (laddade ner hela albumet för att komma åt låten Make a Move ehehe..) och The Rocket Summers album Do You Feel, älskar hans röst! Sitter just nu och lyssnar på Far From Home med Five Finger Death Punch som jag fick tipset av från Isak i min (gamla) klass och nu även en påminnelse av Elias. Sjukt skön låt, påminner lite om Shinedown. Dom är för övrigt också mycket bra!

Nu ska jag säga godnatt och kanske - KANSKE - berättar jag bakgrunden bakom min lite knäppa rubrik. Godnatt!

TORSDAG
2011-06-23 / 18:39:28 / Random

There's not a thing that I would change, no mistakes that I'd undo.

Sum 41 är bra.

Ehm... Ja. Det visste ni säkert redan.

En väldigt odramatisk skildring av svensk sommar.
2011-06-15 / 17:19:19 / Foto (-relaterat)Canon EOS 5D, Pentacon 135mm, f/2.8 & 1/40 sekund.

Du gör mig så glader
2011-06-15 / 15:41:23 / Svar på tal

Lovisa, just tell me when you're back home så ska vi göra/köpa (beroende på hur mycket vi orkar) lite negerbollar och kanske nyponsoppa (ingen dum idé!) och rasta kamerorna någon dag!
Eller varför inte köra en hel dag+kväll+natt+morgon?

Tänk dig 17mm på stativ, 30 sekunders slutartid och lite rörelse, kan bli najs! Men jag kanske ringer dig senare (om jag inte glömmer det men ska försöka komma ihåg) eller så hörs vi någon dag!

Peace Lovisa

"Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the Ark, professionals built the Titanic"
2011-06-13 / 23:24:19 / Random

Och med det vill jag säga att jag ritat en smilis som har min navel som näsa. När jag ändå håller på kan jag tala om att den har Super-Mario ögonbryn och Hitlermustasch. Godnatt?

Bjuder tydligen på två bilder med Fanni in chill style-action som min kära vän Lovisa Westerlund tagit. Yäy.

Svenskar kan göra musik...
2011-06-12 / 22:45:26 / Random

...tro det eller ej!

Har ganska nyligen hittat ett band (som jag såvitt jag uppfattat det inte existerar längre) från Norrland (!) som på 90-talet tog Sverige med storm med deras hardcore musik: REFUSED. Dom är bra!

Jag langar en asfrän bild Rasmus skickade @ Skype nyss, bara för att jag äger och kan! (Det sista stycket skulle kunna klassas som ett retoriskt "zeugma" har jag idag lärt mig!)


Movietime!
2011-06-12 / 20:16:20 / Random

Nu mina vänner är det dags för film, såg att Zombieland går på TV1000 action, kan ju inte missas! Så grymt skön film. Vi såg den i skolan på svenskan när vi var klara med allt, Tobbe tog med den och jädrar vad kul vi hade på dessa lektioner! Så nu blir det nutids-nostalgi!

Nu är det över
2011-06-11 / 18:48:28 / Dagboksanteckningar

Nu har jag slutat grundskolan, fan vad sjukt.

Hejhopp, här sitter jag på altanen med datorn i knät och försöker fixa till lite bilder så jag törs skicka iväg dem till de som vill ha. Har lovat Therése som fixade smink och hår till balen (/vårfesten, whatever) att jag skulle skicka en bild som hon kunde lägga ut på sin hemsida och sen ville Robert och hans föäldrar ha lite bilder från själva balen. Vissssst, bara det att jag har en del. Så då skickar jag väl hela bunten så får de välja själva vilka bilder de vill ha. Jag orkar inte sitta och försöka välja ut några bra med tanke på beslutsångest osv. Men det går inte så jävla bra för när jag satt mig här åskade det och var helt igenmulet men nu börjar solen skina vilket ger massor av reflektioner på skärmen så jag ser inger som inte är vitt eller svart så det är svårt att avgöra om en exponeringsförändring blev bättre eller sämre. Får fixa det när jag går in lite senare.

Just nu sitter jag och lyssnar på slutet av Sum 41's album "Does this look infected?", från Thanks for Nothing till Billy Spleen är ju bäst. Eller ja, alla deras album är givetvis helt underbara men just dessa tre låtar hänger ihop på ett grymt bra sätt. Jag gillar't. Dock spelar jag ur datorns inbyggda högtalare vilket inte ger ett sådär jättebra ljud. Men jag överlever, har lyssnat så många gånger på dessa låtar att jag hör hur fint det låter i mitt huvud trots att ljudet i realtid låter kasst. Sitter även och pillar lite på kamerorna, fick för mig att jag ville plåta något med 400mm Tokinat och 1D:n, men det enda jag fotat är delar av grannens äppelträd. Yay. Sprang nyss in och hämtade 5D:n och 17-40 istället och tog en "What's in my sight"-bild. Men jag kom just på att det var svårt i detta (mot)ljuset. Får titta på dom när jag ser något haha.

Nu är skolan över, jag behöver aldrig mer gå till en skola om jag inte vill. Frihet. Men det vill jag! Gymnasiet nästa. Kommer sakna min klass, kommer sakna mina lärare som ställs upp så för mig senaste året.

Men nu är tiden på Hälsinggårdskolan äntligen över.

Hjälp mig, vilken är bäst?
2011-06-02 / 13:45:22 / Foto (-relaterat)Båda bilderna tagna med 5D:n, Chinon 55mm, 3 mellanringar, f/3.2, 1/50 sekund. Oredigerade.

Blogg listad på Bloggtoppen.se