Så jävla nöjd
2011-09-28 / 23:44:58 / Dagboksanteckningar

Tog mig i kragen och skrev en 651 ord lång uppsats nu ikväll som skulle vara inlämnad imorgon innan 08:00. Fyfan vad nöjd jag blev med den! Så skönt. Nu ska jag bara skriva ett tal om politik (bara för att jag vill) på svenskan till nästa vecka och göra samhällskunskap, sen har vi matteprov vecka 41 och ekologiprov....... The List never ends..

Men nu ska jag fortsätta vara nöjd ett tag!


They see me rollin', they hatin' - the original and best
2011-09-27 / 22:54:07 / Random

Fan jag hittade inte skiten.

So what? I lied, but the truth would have been Suicide
2011-09-27 / 20:19:30 / Dagboksanteckningar

Musik är beroendeframkallande, japp. Så även random-kommenterande på facebook. Hejdå så länge!

Världens bästa låt ATM
2011-09-26 / 21:45:05 / Dagboksanteckningar
Hejhejhej, tja.Bjuder på bild, wie.... Pallar inte fixa ett peace, så ni får ett; PEACE MF's!

They see me rollin', they hatin'
2011-09-23 / 18:40:50 / Dagboksanteckningar

Tjaaaaaaaaaa. Fredagfredagfredag, jag är trött såhär klockan 6 på eftermiddagen/kvällen. Yääh. Sitter och skriver samhällskunskap och undviker att börja med engelskauppsatsen som ska vara klar nästa onsdag. Vill inte börja med den, uh. Vet inte varför, men nesch, vill inte bara. Hade EVK igår med föräldrar, mentor och rektor. Mentor satt mest och antecknade, nickade och skaffade sig erfarenheter medan rektor såg till att något hände. Hon verkar jävligt bra för övrigt, lite mer "jag ska se vad vi kan göra (dagen efter är engelska kursen öppen och lärarna informerade)" än Hälsinggårdens "vi ska se vad vi kan göra (men vi tänker inte göra något höhöhöhööh, inget händer heller)". Kanske inte riktigt så men en överdriven demonstration för att ni ska förstå kontrasten. Det blev inga direkta åtgärder för att lätta på trycket (sp to speak) men det klargjordes att jag kan sitta i diverse grupprum och jobba på lektioner och hål och engelskakursen "öppnades" också, vad nu det innebär.

Åh, glömde bort att jag skrev (trött i huvudet CHECK! [x]) och nu är klockan halv 7. Solen går typ ner nu också... Åh. Tragiskt. Det är det enda jag saknar med sommaren; det nästan eviga ljuset. Jag gillar det. Och de ljumma nätterna, åh. Ser inte fram emot vintern på grund av mörkret, men av kylan. Antingen ska det vara lagom varm eller riktigt kallt. Det är min åsikt. Nu ska jag fortsätta skriva om demokrati och mänskliga rättigheter.

They see me rollin', they hatin'.


Halvdöd [x]
2011-09-20 / 22:31:32 / Dagboksanteckningar

Fick en kommentar från någon Lisa som tyckte videon med tjejen som visar hur man får folk att tro att man ser bra ut var skön. Jag kritiserar inte dina åsikter Lisa; men jag har väldigt svårt att förstå det sköna i den videon. Tyvärr.
EDIT; upptäckte nu att det är Lisa som jag gått i parallellklass med sen ettan, hejpådig!

Hur som helst är jag ledsen för att jag inte varit bättre på att uppdatera. Jag har liksom inget att skriva om, det händer inget superexalterande eller megaintressant i mitt liv just nu. Inte ens lite. Jag vill heller inte skriva av mig här för det är inte jätteuppiggande att läsa när någon inte mår toppen. Been there, done that kan man väl säga. (Men vissa återvänder jag till ändå, för att jag bryr mig!)

Kan väl berätta att Therese och Britta från soc varit här och mottagit min ansökan om kontaktperson enligt LSS och i samma veva som de skulle ha en kopia på utredningen så skickar BUP hem en till oss också. Jag har inte läst den ännu trots att jag haft diagnosen över ett år (sjukt när man tänker hur fort det gått va?) och ni kanske kan förstå att jag som är så resultatinriktad är grym nyfiken på hur det gick i intelligenstestet. Vill veta mina styrkor och svagheter i testet. Så jag vet vad jag ska jobba på tills jag gör testet på den lokala Mensa-klubben. Nej men av ren nyfikenhet liksom.

Har också lovat Petra att på något sätt bokföra min oro. Ja. Kom på sen att jag inte fattade hur hon menade. Ska jag göra en tabell och pricka i för varje timme jag tänkt/känt något oroande? Ska jag skriva VAD som oroar mig? Vet inte. Fan. Kanske ska skriva ett mejl ändå och fråga. Blö. Som ni kan förstått oroar jag mig en hel del för allt möjligt, speciellt kontroll-grejer som SKULLE kunna gå att få ordning på. Vid ett tillfälle började hon fråga massa OCD-relaterade frågor.. Kinda creepy. Men det är inte så heller. Vettefan.

Har för övrigt fått en annan sömnmedicin... Yäy. Denna gången blev det Circadin-originalet; ren melatonin. Har provat både en och två kapslar á 2mg några kvällar nu och jag vet inte.. Liknande effekter som det mindre effektiva Circadin. Blö. Ska testa ta tre imorgon och se om det blir något skillnad. Annars finns det en snäll sömnmedicin kvar (lergigan, också en antihistamin precis som Atarax och Theralen som jag sov 14 timmar på av halv minstados (tror jag är överkänslig av något slag)), sen blir det benzo. Nej men jag måste ju kunna sova. Är det mycket begärt kära läsare? Ibland känns det dock som att vi försöker stötta upp ett brutet med med en pinne; jag sover ju kasst av en anledning är det då inte bättre att behandla orsaken till symptomen än att bara behandla symptomen? Tog mod till mig och sa det till Petra; det var då hon kom med oro-bokförings-läxan. Ahapp.

Julafton om 95 dagar, då fyller jag år om 80. Wie. Och när man är 31,7 år har man levt i en MILJARD sekunder, detni!

Ursäktar om inlägget blivit lite konstigt, orkar inte tänka på vad jag skriver. Och ursäkta om ni fick ett mindre positivt inlägg trots att jag sa att jag inte skulle skriva ett. Men det fick ni ändå. Förlåt.


Finns inget annat att säga än; leverpastej.
2011-09-16 / 23:49:18 / Tankar & Åsikter

Jag blir bara så fruktansvärt arg på människor. Ja, människor; i allmänhet.

DAMMIT.

Epic moments with an old friend ♥
2011-09-11 / 20:09:26 / Foto (-relaterat)Fotograf: Lovisa Westerlund ♥

Fucked system
2011-09-10 / 23:37:34 / Dagboksanteckningar

Och med det menar jag inte samhällssystem eller något dylikt (skulle i och för sig kunna vara så, men inte det jag syftar på just nu, idag) men jag menar system som i tarmsystem. Ja, du läste rätt. Mitt system är (förhoppningsvis) tillfälligt ur funktion; and I hate it.

Anyway, hej jag heter Fanny. Nej men vafan, jag vet inte. Är jävligt förvirrad för tillfället, stressad utan anledning, börjar få nojor igen och är i allmänt skumt sinnestillstånd. Äääh, spärra in mig någon?


Skiter i detta nu, kryper ner i sängen min och återvänder när detta är över. Hoj.


Picture says it all
2011-09-08 / 14:50:43 / Tankar & ÅsikterMed en gnutta självdistans och en nypa ironi.

Åh herregud.
2011-09-05 / 19:58:43 / Musik & Video

Tog en paus från matten och glodde på lite random videos på Youtube. Åh herregud säger jag bara. Fick mig ett och ett annat garv ja. Anyhow, detta kan inte beskrivas med ord, ni måste se själva: (Sänk volymen något dock!)

Som sagt.. Nä nu är pausen över; back to business/fun! (Dvs matten.)


Riktigt skum video jag hittade
2011-09-04 / 19:12:44 / Musik & VideoHelt, eeeh, sjuk?

Hursomhelst sitter jag här med Hannah (aka HANNIBALL :D) och vi chillar pungg med roliga videos (något av en tradition?) men jag tror hon vill hjälpa mig med kladdkakan nu. Höhä, jag är sugen på't och bror min befallde mig tidigare; antar att jag inte har så mycket val.

PEACE BRO'S


Still kill the old way
2011-09-04 / 14:45:03 / Dagboksanteckningar

Känns härligt att veta att jag har så mycket ärr efter finnar på ryggen att det ser ut som jag har hudbristningar. Awesome verkligen. FML.

Står och spänner mig framför spegeln och förundras över min vältränade kropp.......... Herregud. Märkte igår hur jävla klen jag egentligen är, ändå har jag gått upp 3 kilo muskler (hoppas jag) i sommar. Ändå hade jag grym energi igår som jag sa och kunde förmodligen ta mer än annars. Det var nästan lite pinsamt när Tobbes mamma frågade om jag var vältränad. Sa det till mamma sen och då sa hon att jag faktiskt ser vältränad ut. Ni kanske förstår det enorma frågetecknet som bildades i mitt huvud då. Jag menar jag har inte mycket muskelmassa alls. Utan mitt underhudsfett (som jag har en del av) skulle jag bara se spinkig ut, som när jag spänner mina armmuskler och drar i "gäddhänget"; det blir inte mycket kvar. Lika min mage och rygg, inte mycket där inte men det "fylls upp" av det fett jag har.
Jag påstår inte att jag är fet, jag påstår bara att jag har lite muskelmassa och att det skulle se sjukt fel ut om man skulle ta bort allt fett. Och det är väl positivt att jag ser mer tränad ut än jag är? Eller ja, kanske inte.

Hade jag inte varit lika feg som jag är hade jag kunnat lagt upp lite "spännis"-bilder, men jag är som sagt för feg. Men jag kanske ska ta lite bilder ändå och spara som jämförelse. Har ju sagt att jag ska börja träna och då kan det ju vara lite kul att ta bilder sen när jag är på topp och se skillnaden om det blivit någon. Förhoppningsvis blir det ju lite skillnad haha. Den som lever får se..

Var ett tag sen jag käkade frukost nu, så tror jag ska ta mig en banan och sen duscha. Och sen ska jag träffa Hannah aka Hanniball och vad vi hittar på vet ingen ännu. Ha det bra alla läsare (som för övrigt verkar bli färre och färre för var dag som går.)


Känner mig lite; Forever Alone
2011-09-03 / 21:00:33 / Dagboksanteckningar

Alla är ute på Granny Goes Street här i stan, (för er som inte vet är det en gratisfestival typ med artister och lite events och tjafs) men jag är för trött för att göra något. Hjälpte min syster flytta till Örebro idag, vilket betyder närmare 40 mil och 5 timmar i bil totalt och spring med grejer i trappor i drygt en och en halv timme. Vaknade dock pigg (tror fan jag sov som en gud?) och den piggheten/energin behöll jag tills för en timme sen typ? Vet inte har ingen koll på tiden.

Vi åkte visserligen efter att vi burit in alla grejer i lägenheten och fikat lite med Ida, Tobbe och Tobbes föräldrar; men ändå är jag så extremt trött nu. Plus att jag är lökig, sprang fan fram och tillbaka från porten till bilen (typ 50-60 meter) ett relativt stort antal gånger plus två trappsatser upp. Min kropp måste fått sig en smärre chock fan. Funderade ett tag på att gå ut och springa när vi kom hem, men sen tog energin slut lika snabbt som den kom och huvudvärken satte in. Åååååh. Eller stress-skalle kanske man ska kalla det?

Hursomhelst var lägenheten jättefin och fräsch. Jävligt stor också tyckte jag, 72 kvadratmeter matematiskt sett. Den måste ha varit ganska nyligen renoverad för vitvarorna, golvet och tapeterna såg helt nya ut. Dessutom var det 2,60 meter i takhöjd så det kan ju vara ännu en faktor - förutom den ljusa interiören - till varför lägenheten kändes så stor.

Nu ska jag gå och titta på en film och fortsätta vara lite forever alone;


Trött morgon/förmiddag [x]
2011-09-02 / 10:22:37 / Dagboksanteckningar

Jobbig förmiddag, gick upp nästan halv åtta, sket i att tvätta håret även om jag borde ha gjort det kom jag på nu.. I alla fall, tog bussen kvart i nio för att hinna med att börja 9.25, kom hit, fick veta att vi inte hade någon mentorsgrupp, trodde jag började 10 så gick ner på stan med Melina, in på ICA köpte te osv. Chillade. Kom på sen att vi skulle ha seminarium på samhällskunskapen och självklart var jag i gruppen som börjar SIST; alltså 10.40. Najs?


-Nej.

Tjaaaafan
2011-09-01 / 18:31:20 / Dagboksanteckningar

Hej alla trogna läsare (och nykomlingar, om det finns några haha) det är torsdag och solen skiner (tror jag?). Jo det gör den.

Klockan är nu 18:18 och jag ska om en timme med 701:an mot staden. Lovisa kom med den briljanta idén att åka till Max och köpa glass, så det är det jag ska göra ditåt! Jag som ändå ville träffa henne och Linnea - (trots att jag träffar henne varje dag; ja. Roligt att leka med mina pluttar ju. Hihu, aja pallar inte skriva här mer för nu, lovade bilder, de kommer någon gång sen! HOJ.


Blogg listad på Bloggtoppen.se