the impossible made possible
2010-10-15 / 17:59:03 / Random

Fast mindre positivt. Jag kan inte fatta vad jag gör för fel. Ett poäng ifrån mvg på engelska-testet för någon vecka sen, nu ett ynka poäng i från mvg på matten också. Jävla röv.

jag uppdaterar inte pga trötthet.
2010-10-06 / 14:53:22 / Random

Då vet ni det.

It burns a hole through everyone who feels it.
2010-10-01 / 15:53:41 / Random

Sitter och lyssnar på The Used, de är underbara. Som alltid. Deras raka ord och vackra skrik kan man inte vara utan. Jag har märkt det nu. Har bara lyssnat på annat än dem några veckor, men njutningens nirvana kan bara bli uppnådd med självaste The Used i öronen. Så är det bara. Idag efter de tre lektionerna jag var med på gick jag från skolan till Peugeot-verkstaden på Regementet, en riktigt härlig promenad så här på en av höstens få soliga dagar. Gick de ungefär tre-tre och en halv kilometern på under 35 minuter. Börjar få lite bättre kondition! Woho. Det var varmt som satan i solen och självklart hade jag en långärmad t-shirt under min vanliga t-shirt PLUS en fet munkjacka - och alltihop är svart. Så ja, det blev ganska mycket varmt. Törstig blev jag också, så jag offrade halva min sko i en lerpöl för att dricka lite vatten ur en bäck vilket jag nu ångrar ganska ordentligt eftersom jag blev dålig i magen av det. Fan. Fail. Aja, shit happens. Lite mysfaktor var det iallafall. Och massa The Used.

Nu ska jag faktiskt köra in hamstrarna på rummet så mamma kan duscha och sen spela skivan (som faktiskt heter) The Used igen. Sen.... Får vi se. Aja nu vet ni att jag (mer eller mindre) lever iallafall! Och juste, jag har gått ner inte bara ett utan FYRA kilo sen skolan började! DE'RU!

Blogg listad på Bloggtoppen.se