Drar iväg en stund............................................
2011-07-31 / 19:18:27 / Dagboksanteckningar

Kilar iväg till Linnea-Pea en stund, undrar om jag kommer frysa häcken av mig sen bara... Hm. Äsch, jag får överleva! Langar en helt random vald bild, vet inte om den är bra eller rent utav hemsk. <em>Aja, here it is:</em> 

Tja, den var ju... Helt okå ?

Tillbaka!
2011-07-30 / 23:59:28 / Dagboksanteckningar

Jahapp, nu vill jag sova men tänkte ge en snabb-update om vad jag varit ute på idag; start med fullsatt bil hemma i Falun 07:33, framme i Fränsta, Medelpad, Norrland (långt bort, 40-45 mil något?) klockan 12:14. Tittade när min kusins första barn döptes i en jättefin kyrka, åkte till ett annat ställe på andra sidan Ljungan (älven, nivet) och fikade. Sen bar det iväg hemåt igen. Jag är trött, jag fick kramp i mitt ben på vägen hem så jag höll på att börja grina av smärta, dock 120 bilder rikare och många liter bensin fattigare. Kändes väl kanske lite extremt att åka 80-90 mil för att titta på dopceremonin i 30 minuter och fika i typ 90 (?). Men det är fan inte varje dag någon döps och inte heller vi träffar kusinen - hon bor med sin nyblivna familj uppe i Sundsvall, inte varje dag man är där liksom. Så jag kan i alla fall säga att jag varit på olika ställen i nästan halva Sverige denna sommaren! Det ni. Nu vill jag sova. Langar bilder. En seriös och en jävligt oseriös.


I could bleed for a smile, I could cry for some fun
2011-07-26 / 22:28:31 / Musik & Video

Bjuder på gårdagens musikfynd; Seether - Walk Away From the Sun

So turn away from the ones who hurt everyone
I can tell by your smile, you're comin' undone
I could bleed for a smile, could die for a gun
Walk away from the sun and kill everyone.
And you're fading with every day
You could've been the next one,
you should've been enough for me.Jag gillar den låten, och med det säger jag godnatt för idag.


När jag ändå håller på....
2011-07-26 / 21:34:26 / Dagboksanteckningar

Kan jag vara en sneeell hest och berätta om mitt hår. Random: ja. Brukar inte tala om sådant, eller iallafall inte tillägna hela inlägg åt det. Eller ja, detta kommer inte bli något långt inlägg. Tror jag. Fan vad jag svamlar, för att komma till saken så har mitt hår blivit - långt. Funderar på att klippa av det. Men då ser jag fet ut. I-landsdilemma No. 1. Nej alltså jag har inte den blekaste aning vad jag ska skriva om. Herregud.

En halvtimme senare...


Jag har ännu ett dilemma. Jag är törstig. Men jag vill inte dricka något med socker i (typ saft eller läsk), vi har ingen Cola (Zero - såklart.) hemma och vatten såhär års blir inte kallt. Det värsta jag vet är att dricka pissljummet vatten. USCH. KlagarN här, jagvet.

Ville bara säga att jag älskar min hund.
2011-07-26 / 19:57:06 / Foto (-relaterat)Oskärpan är menad, vet inte om jag är nöjd, men ja. Tänkte testa något nytt.

Herr Spyfluga
2011-07-26 / 19:34:29 / Foto (-relaterat)2011-07-24 / 23:03:58 / Tankar & Åsikter

Orkar inte göra någonting. Suttit inne flera dagar. Vill bara försvinna. USCH

Andungar!
2011-07-17 / 23:34:09 / Foto (-relaterat)Bjuder på två bilder från morgonen den 7/7, tagna med Lovisas Nikon D90 och Nikkor 80-200mm f/2.8

Nu hör inte jag av mig på några dagar, åker imorgon söderut mot Ullared! Åker imorgon vid 9-10 tiden på morgonen och kommer hem onsdag kväll någon gång.
Så, tack och bock.


Titta på detta, jag vill inte städa upp det där sen!
2011-07-16 / 23:57:08 / Musik & Video


Lång dag [x]
2011-07-14 / 22:32:43 / Dagboksanteckningar

Idag har varit en grymt lång dag. Orkar inte skriva. Ska försöka sova nu.


hemma igen!
2011-07-14 / 01:03:00 / Dagboksanteckningar

Nu har jag kommit hem, fyfan vad kallt det var ute när jag cyklade. Det var skitmysigt att cykla för det var helt dött, jättetyst men som sagt jävligt kallt. Kollade termometern när jag kom hem och den visade +10,3 grader. Inte najs. Iallafall var 'festen' inte så extremt lyckad, men jag träffade (läs tittade på) lite nya människor och en -90:a jag tror min syster gått i samma klass som vid något tillfälle för jag vet att jag sett honom någonstans förut. Hans kompis som var där var asskön, synd att han var så pass gammal annars hade han lätt varit en typ att bli homie med. Han påminde ganska mycket om Sebbe i Svärdsjö, faktiskt.

Nu vill jag sova, har sjukt ont i ena benet (ganska random, men det gör ont) och är trött. Tror dagens energiintag ligger på minus eftersom jag gått två långa promenader och cyklat till stan fram och tillbaka, det blir nog en minus 800 kalorier skulle jag tro. Nej men jag har ätit mer än 800 kalorier idag, så det är plus. Haha vem bryr sig? Det är bara för att det är räkbart (mitt ord för 'går att räkna' om ni inte förstod det) som jag bryr mig. Siffror är fint, vill börja skolan nununununuu så jag får räkna ordentligt igen! Gaah. Anyways, nu ska jag sova, och jag pallar inte leta fram peace-tecknet eftersom jag skriver från telefonen, så peace, eller nåt.

Herregud, jag gör något spontant!
2011-07-13 / 19:42:55 / Dagboksanteckningar

Jag sitter hemma hos Melina just nu och ska snart till Kålgårn med några okända människor. Det hela började med att jag randomfrågade lite folk vad de gjorde och med Melina fortsatte diskussionen och nu - en timme senare - sitter jag i en lägenhet på Kvarnberget. Tog bara 20 minuter att cykla typ 6-7-8 (?) kilometer. Lite stolt över det! ;)

Taha, jag lärde henne just lite HTML! Fan va grymt. Just nu sitter vi och väntar på att några ska komma hit, läskigt. Ja, jag antar att jag slutar här. Uppdaterar när jag kommer hem!


Shalalalalaalaaaa, hejhopp!
2011-07-13 / 17:25:29 / Dagboksanteckningar

Hejhopp, kom nyss hem ifrån Roxnäs dit jag åkte för att sällskapa Ida, hennes pojkvän Tobbe och hans kompis Markus och hans lilla valp på 10 veckor vid namnFilippa. Tobbe och Markus skulle bada och jag hade inget annat för mig så jag tog kameran och följde med. Efter de hade badat och vi fotat Filippa så var det menat att jag skulle åka med dem hem igen men vafan, jag gav kameran till Ida och bad henne hålla koll på den tills vi ses nästa gång (ikväll eller imorgon) så gick jag! Skönt och välbehövligt var det. Jag menar jag hade ju springskorna på mig så det var väl lika bra! Nu blev jag dock grymt trött och gäspig, hungrig också. Eller så är jag bara törstig.

Nu ska jag gå och klippa av brors hår, ha det bra alla!


Såg just en bra (3/5) film med grymma skådisar.
2011-07-12 / 23:33:25 / DagboksanteckningarMay you have a slightest guess of which movie I've been watching for the last one and a half hours? *Kände för att skriva på engelska* If I told you it's name started with a "T" and ended with a "he Tourist"? ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

Vad grymt busig jag känner mig.

Nu är det dags för te, sen ska jag sova. Och jag får inte glömma att jag ska spara resten av chokladen till en annan gång, känns ju lite väl att käka upp 2x200 gram nästan själv på en endaste kväll.. Blir nog en springtur imorgon, hoppas även på lite bättre väder. Jag borde ha städat idag när det regnade och var tråkigt väder (innan himlen sprack upp och det blev blått på typ, vadå? En kvart?) men så blev det inte. Har inte haft någon ork av fysiska skäl. Men gjorde en soppa (i princip min berömda *host* heta kycklinggryta) till middag med färsk vitlök, massa starka kryddor (ingefära, chili, cayennepeppar och vitlöken då) och andra mindre starka - bland andra citrongräs som jag verkligen rekommenderar (!!!!!!) - och efter att jag åt den så har det inte svidit i min hals mer. (Lång mening det blev det där..) Grymt bra. Fan vad jag älskar stark (kryddig) mat. Stark (kryddig) mat har samma effekt på mig som ett långt och jobbigt träningspass, får samma släpiga känsla efteråt. (Då kan man ju ställa sig frågan; vad gör man då helst? Tränar länge och hårt, eller äter en god, stark (kryddig) middag? Jag väljer nog det senaste. Vilken gourmet-latmask jag är.)

Nu kom mamma in med hunden hörde jag, té-vattnet har alldeles strax kokat upp och jag är riktigt té-sugen nu. Såååå... BAJBAJ


sorry för dålig uppdatering, nu är jag tillbaka
2011-07-12 / 20:46:54 / Foto (-relaterat)


Power to the real PEOPLE
2011-07-12 / 00:52:18 / Framtiden


"Ligga in på msn!"
2011-07-07 / 22:15:40 / Dagboksanteckningar

Lovisa har sina episka moments - och hennes iTelefon gör inte saken bättre...BUSBARN - jag gillar. Blev så mörkt och med en största bländare på f/4 blev det inte mycket användbara bildfiler efter att solen gick ned bakom kullarna på andra sidan Hosjön. Därför drog jag hem (herregud tog två minuter med cykel) och hämtade blixten, andra strumpor (fick med mig någon annans, ville ju ha mina egna!) och extrabatteriet jag aldrig behövde använda.

På morgonen (klockan halv 6....) fick vi besök av lite änder i omgångar. Först satt jag hukad i gräset och tittade på dem, tänkte att det inte var någon idé att springa och hämta kameran eftersom jag hade 17-40 monterat på. Men så gick det upp för mig att Lovisa hade sitt gamla 80-200 f/2.8 som hon fått av sin mormor för ett tag sen, så jag sprang till tältet och sa att jag lånade det en stund och bilder blev det! Hon har inte gillat det objektivet för att "det är stort, tungt, klumpigt, blir dålig skärpa" osv. Men jag lyckades få henne att ändra åsikt (!!!!!!!) med hjälp av änd-bilderna (hahahaha, knasiga ordkombinationer <3). Det är inte många objektiv som är skitskarpa på största bländare - förutom möjligtvis Lovisas 50mm f/1.8, men det är ju otroligt - så jag tänkte att "om jag bländar ner något steg kanske det blir bra". And guess what? Det blev skarpare men behöll ändå bokehn.

Enough said, time to show some results:Har bara ändrat i Nivåer i Photoshop och tagit bort lite grön färg (bara för att haha), i alla fall tycker jag att det är en riktigt bra glugg och jag är glad att Lovisa har ändrat sin åsikt lite grann så det kommer till användning istället för att det ska ligga i en låda - där jag hittade det igår..

Jag hade en riktigt mysig kväll igår med bästa vänner, grym musik, lite foto och så får vi inte glömma myggen!
Detta är att skapa nostalgi mina vänner!

Och mer ska det bli..!


Nöjd tjej bakom tangentbordet!
2011-07-07 / 13:34:19 / Dagboksanteckningar

För det första: kvällen igår var asgrym! Hade skitmysigt med Lovisa och Linnea, som för övrigt joinade. Haha hon gjorde min natt när hon andades ganska lika såsom August alltid gör. Blev lite hemkänsla, om ni fattar vad jag menar..? Grymt var det i alla fall, men hade ju gärna sovit lite längre än till 3:43. Aja, tur man kunde sova några timmar hemma efter en liten promenad med pappa och hunden och frukost!

Slänger upp några bilder när jag kommer hem efter att ha varit vid tandläkaren (mamma ringde för tid när jag låg och sov haha) och har varit och handlat!


Kvällens planer
2011-07-06 / 14:47:13 / Dagboksanteckningar

Ikväll ska jag ut och tälta med Lovisa, ska bli awesome. Vet inte om vi möjligtvis blir en trio (isåfall blir det trångt i tältet) men det återstår att se! Mysigt ska det i alla fall bli!*Bild från Google "Camping - Like a Boss*Like a Deer in the Headlight
2011-07-05 / 20:05:29 / Foto (-relaterat)Hittade lite bilder från den 3/4 & 5/4 2010, som ni ser var det en del rådjur på min bakgård då som jag fotade med Pentax K200D och Tokina 400mm f/6.3 - gillar den gluggen, ger bra bilder trots liten största bländare och manuell fokus. Lyckas man med fokus och att hålla still blir det riktigt skarpt! Bra färger ger den också. Gillar!

Vilken av de tre gillar ni bäst? 

Slit lönar sig (!!!!!!!!!!)
2011-07-05 / 13:51:48 / Framtiden

Mjaaa, ska snart iväg till BUP och mitt hår är fortfarande blött. Yay. Angående min excellenta rubrik så låter jag bilden tala sitt språk:
Min framtid är säkrad. Allt slit jag lagt ner i nian lönade sig trots allt!


Min hund är lite frän sådär.
2011-07-05 / 00:27:17 / Foto (-relaterat)


The Big 4
2011-07-04 / 00:16:18 / Musik & Video

Kom just ifrån vardagsrummet och SVT's sändning från Ullevi. Fan vilken grym konsert.

Nästa gång Metallica, count me in, 'cause I'll f*cking be there.

Länk till SVT Play - The Big 4 Live på Ullevi

There's more to living than being alive
2011-07-03 / 08:06:25 / Random

Fy vad jag är trött, inte sovit mycket inatt och nu är klockan tolv minuter över 7. Kan inte sova mer, så lika bra att göra något. Det vill säga lyssna på musik och kolla lite roliga sidor typ Damn!LOL osv. Gillar den hemsidan av någon anledning D: Jag menar kolla den här bilden, episkt:

Som sagt, episkt....

Glömde bort att jag skrev inlägg, fastnade på Damnlol, haha.

Blogg listad på Bloggtoppen.se