Tänkte även passa på...
2010-07-31 / 20:38:43 / Random

... att berätta att detta är mitt 356:e inlägg. YAY

Tömd
2010-07-31 / 20:37:36 / Tankar & Åsikter

...på allt.

Du fastnar perfekt i min Polaroid
2010-07-31 / 20:18:46 / Foto (-relaterat)


Gammal bild, ny redigering. Nivåer räknas som redigering.
2010-07-31 / 18:42:34 / Foto (-relaterat)


Vad jag köpte i Gagnef, Insjön och på stan;
2010-07-31 / 15:32:39 / NyttDen stora foto-boken. Alla nummer av tidningen FOTO år 1955 samlade i en stor bok. Den väger ungefär två kilo. ASNAJS! 200;- Tulavippan Gagnef.


Förstoringsglaset på stativ av gjutjärn, real old shit! Kan man ju nästan använda som extra makrolins med lite fiffel. Och jag vet att bilderna är rätt dåliga, men hade bara en liten LED-lampa som ljussättning och inget stativ, därför har jag kanske dragit lite för mycket i skärpereglaget! 10;- Tulavippan Gagnef.


Detta är kortleken jag verkligen fyndade för 2;- på Tulavippan, haha!


Från vänster; svart ögonskugga från Maybelline 85;-, lila nagellack från Depend 25;- och en kajalvässare 20;-. Allt från Kicks i Insjön.


Detta hittade jag på H&M när jag var på stan innan läkarsamtalet igår, puder och en stor, härlig borste (vilken Fanni är beroende av x)) 89;- för båda.

Du som minns bra kommer ihåg att jag även köpte en t-shirt i Gagnef, men den är i tvätten nu så jag tar en bild och slänger upp så fort den är ren! Och pennorna, är du verkligen intresserad av att se hur dessa ser ut ? :d

Senare Lördag Eftermiddag
2010-07-31 / 14:34:44 / Random

Nu ska jag plåta grejerna jag köpte ! :D

Lördag eftermiddag
2010-07-31 / 13:30:41 / Random

Tänkte bara säga innan jag drar och fikar ute i vardagsrummet att jag kanske slänger upp bilder på det jag köpte i Gagnef och Insjön sen! Dvs när jag fikat, skriver nog något längre då. HEJHOPP

Svar till Sofia ang. filmen 'The Loosers'
2010-07-31 / 12:17:16 / Svar på tal

Se den! Den är sjukt bra! :D

The Loosers
2010-07-30 / 23:15:24 /

Såg just en ganska najs film, The Loosers heter den och handlar om fem soldater som skulle blivit dödade i Bolivia på vad de trodde var ett krigsuppdrag men som egentligen var en fälla. När de överlever tar de sig tillbaka till USA där de tillsammans med en tjej hitta och döda mannen bakom uppdraget.

Med en blandning av action, humor och teknik får denna filmen en solklar 4:a!

WATCH IT OR DIE !


Men nu ska Fannii Welker gå och lägga sig och (förhoppningsvis) sova länge och gott!
Godnatt alla som läser, tomorrow is a new day.
(Langar även en bra låt, eheh)


Designar och håller på!
2010-07-30 / 21:33:13 /

Nu har jag inte bara påbörjat en utan TVÅ designer till andra! Dedu! Men jag orkar inte fortsätta med dom nu, plus att mor min skriker åt mig att slita mej från datorn redan nu, så ska bara skriva lite kort om vad som hänt sen Gagnef-turen igår. Väl där på Tulavippan (lol namn) fyndade jag en asball t-shirt för ynka 10;-, ett förstoringsglas för lika mycket, en kortlek för 2;- och en gammal stor fotobok från 1955. Den var rätt dyr men när jag säljer den om en sisådär 50 år kommer den nog vara värd mer än de 200;- jag gav för den. Det kan jag nästan lova! :)

Så lite fynd blev det där i Gagnef, och vidare äkte vi till Insjön och Hjultorget. Sprang in på ClasOhlson och kikade, hittade ett set om 4 pennor med platsudd från 0.1-1.7mm. "Fett användbart!" sade Fanny och stoppade till samlingen av pennor. Haha, jag borde ha några stycken vid det här laget! Men det är användbart, jag köper inget som inte kommer till användning. Faktiskt. Lika med elektronik-prylar. Jag är så noga med att inte köpa skit (glöm fiaskot med den där Sony Ericsson W205 nu, det var en ren impuls!) så jag använder sönder det tills de pajjar totalt efter tyå två år. Men allting dör förr eller senare tyvärr, så är det ju.


'Time takes us all' - The Used (låten 'The Ripper').


BAJBAJ


Lite allmänt om vad som händer osv.
2010-07-29 / 11:35:35 / Random

Nu är det så att klockan inte alls är mycket och Fannii har redan varit uppe i över 3 och en halv timme och redan varit en mil bort och vänt. Jag har nämligen varit på läkarsamtal med mor och far. Det var väl mest ett möte så att Christer skulle hänga med vad som händer och medicinuppföljning. Han sa att jag skulle fortsätta som jag gör nu med Risperdalen och för första gången på ett sådant samtal skrev han inte (!!!!) ut någon ny medicin eller dylikt. Dock sa han att han ville träffa mig ensam då han trodde att det inte handlade om något medicinskt och bokade in en tid imorgon klockan tre. Så alltså, in till BUP igen imorgon klockan tre. Det är det enda inplanerat imorgon.

Eller fan, in till staden ska jag också. Måste kolla om jag hittar en kajalvässare (är nämligen trött på att hämta mammas var och varannan dag..) och kanske en ny hårspray. Den jag har nu börjar det bli dåligt tryck i. Kanske även ett ljust puder om jag hittar något vettigt. En svart ögonskugga skulle inte sitta fel heller. Fan jag kommer bli fattig innan jag hittat allt jag vill ha! Illa. Aja, får väl se (((:

En äkta Polaroid Impulse för under 500-lappen? Javisst, jag har hittat en för halva femhundringen. Plus frakt då, men det tillkommer. Tänkte jag skulle överaska bästaste Lovisa och köpa den åt henne i julklapp, men mina föräldrar var inte lika glada i den idén. Så jag skickade länken och berättade lite alldeles nyss. Tänk vad roligt det skulle ha varit att komma där med fetaste paketet och se glädjen i hennes vackra ögon när hon öppnar det. ÅH. Jag längtar tills jag blir 18 och kan bestämma sånt själv. Det suger att vara minderårig. Men jag har gjort allt jag kan nu Lovisa, I tried but I couldn't go any further just denna gång. Men hoppas du gillar tipset :D

Nu ska jag faktiskt ta och käka en Billy's PääääänPizza och sen ska jag till Gagnef på secondhand! (Vad nu det ska vara bra för.......) Aja, hejdå!

Plans for Today
2010-07-27 / 14:23:05 /

Planerna för idag då;
Träffa Helene (igen jag vet.. men detta möte var inplanerat!) på BUP med mor och far vid tre. Sen till Siba och fixa hörlurar till bror. Sen har jag ingen blekaste aning om vad jag ska göra. Kanske /eller inte smsar nån och vara lite social. Nää jag orkar nog inte. Usch.

Och jag saknar Emelie och Lovisa som en maskätande babian, ÅÅH JAG SAKNAR ER! Lovisa du får pallra dig hit nån gång och Emelie; hoppas det blir någon liten förbättring nu. Jag skulle kunna skriva en bok om er båda var. Men jag har redan skrivkramp så det får tyvärr bli en annan gång. Men jag lovar; I will do it!
Det lovar jag! ♥

Ny design!
2010-07-27 / 13:26:47 /

Som du kanske ser har jag ändrat designen igen, lite mer diskret än den förra. Men den förra var lite rolig den med :D
Hope you like it!

Big Failure of Mine
2010-07-27 / 11:47:05 /

Jag gjorde just ett stoooort misstag. Jag klippte min lugg. Men det blev dåligt först så jag fick lov att klippa lite mera. Så nu är min före detta långa, stora och fina lugg KORT. Åh. Jag som var så jävlans nöjd med min lugg! VARFÖR I HELA HELVETE VAR JAG TVUNGEN ATT KLIPPA AV SKITEN ?!?!?! >>>>>:

Enda bra är väl att hela luggen nu är alldeles färsk, men wtf, så illa var det inte förut.

Nytt här på bloggen!
2010-07-26 / 22:11:11 /

Nu kära läsare har jag fixat nånting jag för några minuter sen inte trodde var möjligt; en 'Gilla'-knapp med direktkoppling till Facebook! Lite awesome att det faktiskt fungerar också! 


BLONDERING!
2010-07-26 / 21:42:30 / Random

Sitter just nu med väteperoxid i håret och hoppas på att det ska bli blont. Kanske langar bild på the result senare!
Sköljer ur det vid tjugo över ungefär, så vi får se hur det blir! =))

xfgnzfgnzfgzgzfhzdhzdfhzfdhzdfhzdfhzdfhzdfhzdfhzdfhzfdhzfhzdf HEEZZZZZZZZZZT
2010-07-26 / 19:10:27 / Random

HIHI
HÅLLER PÅ MED EN NY BAKGRUND, SÅ LITE DESIGNÄNDRINGAR BÖR KOMMA SNART!

Red Sea
2010-07-25 / 21:58:18 / Foto (-relaterat)


Eftersom du läser min blogg,
2010-07-25 / 21:41:46 /

Jag älskar dig Lovisa Viktoria Westerlund, ♥

Confessions of a Dangerous Mind.
2010-07-25 / 18:41:04 / Tankar & Åsikter

Jag orkar inte med detta livet. För tillfället. Nej jag orkar inte. Jävla skit. Jag vet exakt vart jag har min tillfälliga räddning, bara det att sommaren inte är slut. Jävla skit. Allvarligt masken håller inte när det är såhär, morsan har nog redan fattat. Eller hon frågade iallafall, men mja. Svara ärligt kan jag göra en annan dag.

Precis innan jag vaknade drömde jag massor. Helt mysko grejer utan att jag riktigt förstår varför. Jag drömde att jag flyttats till psyket igen, fast ett annat. Det var typ större fast helt tomt på patienter. Väl där var jag omringad med rakblad och tusentals vassa föremål. Min pappa var med inne på mitt rum. Jag drömde att jag satt där och skar sönder hela min kropp utan att han fick göra något. Han fick inte för dem. The Big Bosses. Jag skar sönder all min hud, långa, djupa och stora skärsår.

Kanske var det ingen dröm. Kanske var det rent utav en önskedröm, för jag vet faktiskt inte om jag var vaken eller sov. För emellanåt såg jag min mamma vända på sig i sin säng här i mitt rum. Just det, hon sover fortfarande här. Jag har sovit ensam en hel natt bara två-tre gånger sen när det hände. Önskedrömmar, dessa är längre och mer detaljerade än vanliga drömmar. Likdant med sanndrömmar. Do you believe in a thing called Destiny ?

Jag lovade Petra att jag skulle ringa avdelningen om det blev såhär. Fuck det. Vad är löften bra för ? De bara ställer till med mer skit när de inte kan hållas. Och min jävla telefon-skräck gör inte saken lättare. Inte vädret heller. Visst jag klagar när det är varmt, men höstväder i juli klagar jag också på. Det kan aldrig vara som jag vill att det ska vara. Nu lät jag också som en bortskämd snorunge jag vet. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. kafnhjajnkjanfkjfssdsflslgsofinfnööööf. HRMPF!

Elin tycker att jag ska ringa. Jag vet inte vad jag tycker. Den "goda" delen av mig säger att jag ska det. Den lite med evil säger tvärtemot. Ibland suger det att heta Fanny Welker och bo i Falun. Men iallafall, Elin om du läser det här. Tack för att du ger din synpunkt iallafall ♥ Personligen vet jag inte vad jag ska göra. Leta fram en pistol och skjut dej. Mahaha. Ungefär så. ÅH.


Om drömmar kunde gå i uppfyllelse skulle jag nästan vilja att de gjorde det nu. Drömmen, önskedrömmen, vad det nu var för slags dröm.


Take me back,

Grill & fredagsmys
2010-07-23 / 11:14:23 /

*Random rubrik* Men iallafall, idag eller ganska snart faktiskt bär det av till min morbror Svennes stuga uppe i Bingsjö/Lamborn. Grillas ska det göras och badas. HÖHÖ. Senare ikväll kommer Lovisa och då ska vi ha fredagsmys hon och jag! HÖHÖ. HÖHÖÖ. Så jag kanske uppdaterar senare om jag orkar och har tid!


HEJDÅ !

Slänger upp en bra låt när jag ändå håller på
2010-07-21 / 20:43:14 / Musik & Video


Designat!
2010-07-21 / 20:25:52 /

Nu precis har jag fått vara med och designa Elin's blogg!
Checka in den HÄR!

Hoppas du gillar din design! :D

Under the Microscope
2010-07-21 / 18:25:00 / Foto (-relaterat)


I know you like the CA
2010-07-21 / 18:16:49 / Foto (-relaterat)


HUND!
2010-07-21 / 18:14:24 / Foto (-relaterat)


Past and Present - in order
2010-07-21 / 16:35:51 / Random

Zopiklon (Zopiklon)
Zoloft (Sertralin)
Propavan (Propiomazin)
Lamictal (Lamotrigin)
Orifiril (Natriumvalproat)
Oxascand (Oxazepam)
Atarax (Hydroxizinhydroklorid)
Stesolid (Diazepam)
Fluoxetin (Fluoxetin)
Risperdal (Risperidon)


Varav 3 narkotikaklassade, WOHO!


Maybe Memories
2010-07-21 / 16:25:42 / Tankar & Åsikter

De senaste dagarna har de minnen jag har från det dygnet jag var mer eller mindre vid medvetande efter självmordsförsöket hemsökt mig. Det jag minns från det dygnet är så starka minnen. Som att en utav ambulansmännen stod lutad över mig och sa att han heter Lennart, det minns jag helt säkert. Och att jag trodde jag var på 29:an där jag praoat bara några veckor tidigare när jag egentligen låg på IVA. Jag trodde jag låg i rum 18, men det stämde inte alls med hur jag mindes att det såg ut, så jag frågade en sköterska som var där på vilken avdelning jag låg. Tänk dig mig liggandes där knappt vid medvetande, (troligtvis) helt lullig och extremt torr i munnen försöka fråga på vilken avdelning jag är. HAHA. Ska man skratta eller gråta ? Men tanken är kanske lite skrattretande. Något jag också minns är att jag på morgonen efter Evighetsnatten (var vaken hela natten, men kanske inte med till 100% hela tiden) så bad jag om dosetten för att ta mina mediciner, men blev nekad med orden "vi sköter dina mediciner nu". Jag som är så noggrann med sånt, fick ju halvt damp. Men jag tackar läkaren Mia som sedan veckan efter att jag blivit inlagd på 68:an tog bort ALLA mediciner jag käkade då. Tur var väl det. Sådant useless shit klarar man sig definitivt utan! 

På tal om mediciner, Risperdal som jag tar nu är den första som jag märkt någon som helst positiv effekt av, WOHO! Men däremot så känner jag ändå ingen förbättring nu när Christer ökade dosen från 0.5mg till 1mg. That sucked. Men det absolut extremaste föreställningarna (eller vad jag ska säga?) har dock kapats av. Hurra för det! Men vi får väl se vad ChristerPister hittar på härnäst. Sova får jag iallafall göra nu vilket är ett dubbelt plus(dvs ++). Funderar nästan på att göra en Past and Present-lista på mediciner jag käkat, haha!

Aja, nu ska jag städa ihop lite hade jag tänkt. Försöka iallafall. Kanske får ihop lite. Följde med mor, far, bror och h till Valbo i helgen (lördags kanske? vet inte, har dåligt minne!) och då införskaffade jag mig två stycken såna här arkiv-papper-hållare, så nu slipper papperen rulla omkring och bli trampade på i evigheter.

HEJDÅ!

Idag är det måndag
2010-07-19 / 20:40:41 / Random

men nä.

Fanny Listar; Band jag lyssnar på från a-ö
2010-07-17 / 14:50:07 / Musik & Video

A: Armor for Sleep, A Day To Remember, AC/DC, Adept, Alesana, Allister, Anberlin.

B: Boys Like Girls, Blink-182, Brand New, Breaking Benjamin.

C: Coldplay, The Cure.

D: Dead Poetic, Drop Dead Gorgeous.

E: Eminem, Escape The Fate, Evanescence.

F: Fall Out Boy, Four Year Strong, Foo Fighters, The Fray, From First To Last, Funeral For a Friend.

G: The Get Up Kids, Good Charlotte, Green Day.

H: Handshakes and Highfives, Hellogoodbye, Hoobastank.

I: In Flames, Iron Maiden.

J: Jimmy Eat World.

K: Kent, The Killers, Knockout.

L: Lamb of God, Linkin Park, Lovehatehero, Lostprophets.

M: Mayday Parade, Mest, Metallica, Mimikry, The Misfits, My Chemical Romance.

N: Neverstore, Nickelback, Nirvana.

O: Oasis, The Offspring, One Less Reason.

P: Pain, Panic! At The Disco.

Q: Quiet Riot.

R: Red Hot Chili Peppers, The Red Jumpsuit Apparatus, Rise Against, Ramones.

S: Saosin, Scorpions, Senses Fail, Silverstein, Simple Plan, Skillet, Slipknot, Social Distortion, Soul Asylum, Status Quo, Stoned Sour, Story of the Year, Sum 41, Sunrise Avenue.

T: Taking Back Sunday, Three Days Grace, Thrice, Twisted Sister.

U: U2, Underoath, The Used.

V: Van Halen.

W: White Lion.

X: -

Y: Yellowcard, You Me At Six.

Z: -

Å: -

Ä: -

Ö: -

 

Övriga: 30 Seconds to Mars, 36 Crazyfists, 3 Doors Down.

 

Titta! Det blev något på nästan alla bokstäver :D

 


Taking Back Sunday's Top 3
2010-07-17 / 14:48:00 / Musik & Video


Lördag, 17/7/2010
2010-07-17 / 13:47:56 /

Kollade just på bilderna jag laddade upp igår när Hannah var här. Sista bilden på mej; HAHA fyfan! xD
Aja, lev med det, jag var inte seriös för en femtedels öre ens. Haha. Iallafall, idag ska (troligtvis, om det inte börjar spöregna eller dylikt) jag ut och ro på Hosjön med Hannah och Robin. Robin har jag inte träffat sen skolavslutningen trots att det endast är sex hus emellan våra. Det är knäppt att vi alla Hosjöare som bor så nära varann inte umgås mer. Det är skandal! Nej men det är tråkigt tycker jag, sen vi började på Hälsinggården har alla glidit bort så mycket. Jag vill inte släppa alla de som jag (mer eller mindre) umgåtts med periodvis under hela låg- och mellanstadiet. Men jag har börjat umgås mer med Hannah iallafall och det är jag väldigt glad över! Hon är alltid så glad, det går inte att vara på dåligt humör med henne inom en radie på fem meter! Det är helt omöjligt.

Funderar på att göra en lista på artister jag lyssnar på. Jag är själv nyfiken på det då jag sällan kommer ihåg namnen på alla band, haha. Aja, kanske slänger upp något sen!

Här är iallafall en grym låt;

Mobilkamerabild, fannii gillar kvallen!
2010-07-16 / 23:44:55 / Foto (-relaterat)


Fannii och Hanniih-tajm! Vi är mysko och vi gillar Beppe och Pepsi! PÖSS
2010-07-16 / 23:39:29 / Foto (-relaterat)


Nä, det blev denna:
2010-07-15 / 23:11:10 / Musik & Video


Me, You and my medication
2010-07-15 / 23:00:49 / Musik & Video

Den låten med bandet Boys Like Girls avslutar Fannii Welker sin torsdag den 15:e juli år tvålaxtio med.
Jag älskar dig Lovisa!


Happiness
2010-07-15 / 16:27:41 /

Jag blev just lite smått glad, Hannah som gått i min klass i alla år (fram tills högstadiet, men iallafall) frågade om jag och Moa (som också gått i min klass fram tills högstadiet) ville hänga på till deras sommarställe i Värmland någon gång i sommar! Skulle vara skitkul ju, båda dom är så sjukt roliga ju, så det kan bli riktigt najs! 
Och det firar vi med ett frågeformulär! :D
1. Hur mycket pengar har du på din mobil?- Har abonnemang (:
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - Nepp.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Bror!
4. Hur lång är du? - Venne typ 170-172 nånting, har ingen vidare koll : o
5. Vilken är den senaste filmen du sett?- Tror det var Shutter Island, för några veckor sen, haha!
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - "Haha okej du står först på listan :)<3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - SMS!!!
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta
9. När såg du senast din mamma? - Nån minut sen, hon undrade vart mitt örngott tagit vägen när hon tvättade det, haha!
10. Är du kär? - Ohja!
11. Veckans babe? - Finns ingen. Jag skiftar inte babes så snabbt.
12. När vaknade du idag? - 7:30 :)
13. Vilken är din favoritplats? - Det är nog under bron i Masugnen, aschill place. Gr8 ppl only.
14. Vilken plats föredrar du minst? - I samma rum där jag, mina föräldrar, två läkare, två socionomer/kuratorer/whatever, en undersköterska, en sjuksköterska och en till kurator sitter och glor på mig i DET rummet på DEN avdelningen. Eller visstfan, det är en situation, men jag hatar det rummet.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Uppsala eller Umeå eller dylikt. Då pluggar jag nämligen på universitet :)))
16. Hur stor är din säng? - 1.20x2.00
17. Vad sover du i? - En big tee och underkläder, ibland byxor, beror lite på.
18. Hur många kuddar har du i sängen? - Två plus en skumgummikudde xD
19. Var bor du? - Hosjö (:
20. Tycker du om kinamat? - Nj usch!
21. Tycker du om kaffe? - Aldrig D:
22. Vad dricker du helst till frukost? - Det beror helt enkelt på vad jag äter till frukost. <-- snor Vic's bra svar :3
23. Kan du spela poker? - Tic-A-Tac-pkr ja, det äger jag på x)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Näe
25. Vill du ha barn? - Tror inte det.
26. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, och ytterst lite spanska, hoppade av efter ett år ftw.
27. Har du någonsin åkt ambulans? - Dom säger det :D
28. Föredrar du havet eller en bassäng? -  Pool ffs! Hav blir man kladdig av :c
29. Vad spenderar du helst pengar på? -  Tekniska prylar. Dock köper jag aldrig nånting jag inte sliter med hälsa. HA!
30. Äger du värdefulla smycken? - Är silver värdefullt ?
31. Kan du rulla med tungan? - Om det är det jag tror på; ja ;)
32. Vem är den roligaste människan du känner? - Det måste nog vara Hannah, henne kan man inte vara seriös med!
33. Vad har du för ringsignal? - Nån mysko systemfil, haha. Har ingen musik på telen ännu.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Ja, en kofta som min mormor stickat åt mig :3
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - Min bh!
36. Kan du byta olja på bilen? - HAHA (A)
37. Vilken var den senaste boken du läste? - Ehm, öhm.... Venne D: Har inte läst ut någon bok på länge tror jag.
38. Dansar du i bilen? - Alltid!
39. När var du i kyrkan senast? - Skolavslutningen i trean tror jag!
40. Piercing? - Nä :c
41. Har du någon tatuering? - Inte ännu ;D
42. Har du provat droger? - Nepp, men min psykolog tror det :d
43. Röka eller snusa? - Inget av det
44. Har du pojkvän eller flickvän? - (tragiskt nog) Nej.
45. Vad är ditt mobil nummer? - 0737771010
46. Vad ska du göra ikväll? - Ingen aning, sova ?
47. Har du några syskon? - Japp, sjuttiotre stycken.
1. Hur mycket pengar har du på din mobil?- Har abonnemang (:
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - Nepp.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Bror!
4. Hur lång är du? - Venne typ 170-172 nånting, har ingen vidare koll : o
5. Vilken är den senaste filmen du sett?- Tror det var Shutter Island, för några veckor sen, haha!
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - "Haha okej du står först på listan :)<3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - SMS!!!
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta
9. När såg du senast din mamma? - Nån minut sen, hon undrade vart mitt örngott tagit vägen när hon tvättade det, haha!
10. Är du kär? - Ohja!
11. Veckans babe? - Finns ingen. Jag skiftar inte babes så snabbt.
12. När vaknade du idag? - 7:30 :)
13. Vilken är din favoritplats? - Det är nog under bron i Masugnen, aschill place. Gr8 ppl only.
14. Vilken plats föredrar du minst? - I samma rum där jag, mina föräldrar, två läkare, två socionomer/kuratorer/whatever, en undersköterska, en sjuksköterska och en till kurator sitter och glor på mig i DET rummet på DEN avdelningen. Eller visstfan, det är en situation, men jag hatar det rummet.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Uppsala eller Umeå eller dylikt. Då pluggar jag nämligen på universitet :)))
16. Hur stor är din säng? - 1.20x2.00
17. Vad sover du i? - En big tee och underkläder, ibland byxor, beror lite på.
18. Hur många kuddar har du i sängen? - Två plus en skumgummikudde xD
19. Var bor du? - Hosjö (:
20. Tycker du om kinamat? - Nj usch!
21. Tycker du om kaffe? - Aldrig D:
22. Vad dricker du helst till frukost? - Det beror helt enkelt på vad jag äter till frukost. <-- snor Vic's bra svar :3
23. Kan du spela poker? - Tic-A-Tac-pkr ja, det äger jag på x)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Näe
25. Vill du ha barn? - Tror inte det.
26. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, och ytterst lite spanska, hoppade av efter ett år ftw.
27. Har du någonsin åkt ambulans? - Dom säger det :D
28. Föredrar du havet eller en bassäng? -  Pool ffs! Hav blir man kladdig av :c
29. Vad spenderar du helst pengar på? -  Tekniska prylar. Dock köper jag aldrig nånting jag inte sliter med hälsa. HA!
30. Äger du värdefulla smycken? - Är silver värdefullt ?
31. Kan du rulla med tungan? - Om det är det jag tror på; ja ;)
32. Vem är den roligaste människan du känner? - Det måste nog vara Hannah, henne kan man inte vara seriös med!
33. Vad har du för ringsignal? - Nån mysko systemfil, haha. Har ingen musik på telen ännu.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Ja, en kofta som min mormor stickat åt mig :3
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - Min bh!
36. Kan du byta olja på bilen? - HAHA (A)
37. Vilken var den senaste boken du läste? - Ehm, öhm.... Venne D: Har inte läst ut någon bok på länge tror jag.
38. Dansar du i bilen? - Alltid!
39. När var du i kyrkan senast? - Skolavslutningen i trean tror jag!
40. Piercing? - Nä :c
41. Har du någon tatuering? - Inte ännu ;D
42. Har du provat droger? - Nepp, men min psykolog tror det :d
43. Röka eller snusa? - Inget av det
44. Har du pojkvän eller flickvän? - (tragiskt nog) Nej.
45. Vad är ditt mobil nummer? - 0737771010
46. Vad ska du göra ikväll? - Ingen aning, sova ?
47. Har du några syskon? - Japp, sjuttiotre stycken.

Jag till vänster, godnatt!
2010-07-14 / 22:09:54 / Foto (-relaterat)


Greatest news ever
2010-07-14 / 16:10:26 / Random

Någon idiot till båtförare har lyckats köra av ett avloppsrör i Runn, hej kiss och bajs som rinner rakt ut i våra fina vatten! Inge mer kneeboard på typ två veckor. HURRA!
LÄR DEJ KÖRA IDIOTJÄVLE INNAN JAG FÅR ETT ALLVARLIGT PSYKBRYT OCH SLÅR SÖNDER NÅT!
Gah

Fanniii funderar
2010-07-12 / 20:51:36 / Tankar & Åsikter

Nä.

Palla göra något avancerat när man kan göra något lätt =)
2010-07-12 / 19:45:04 /


File: Tidsfördriv.exde
2010-07-12 / 19:35:51 /


Random, bara för att
2010-07-12 / 19:26:46 /


Äääh
2010-07-12 / 19:04:35 / Random

Det blev inget :c


Vafan ska jag göra nu då ?

Changed Plans
2010-07-12 / 18:55:15 /

Tänkte jag skulle skriva nåt längre inlägg efter att jag hade ätit, men det var innan jag insåg att det knappt blåser. And do you know what that means ? :D 
That means att det inte går enorma vågor på sjön, och ett bra kneeboardväder!
Får se om jag tar med kameran och plåtar pappas eller ogges praktvurpor. Om så fallet kan jag slänga upp nåt senare, hejdå!

Kiss me, Kill me...
2010-07-12 / 18:25:46 /

...heter en låt med Mest jag faktiskt aldrig hört hela. Iallafall så... Ska jag precis gå och äta nu =)

Ny t-shirt! (och en egobild)
2010-07-10 / 19:33:02 / Foto (-relaterat)


Goodnight!
2010-07-09 / 23:49:43 / Random

Det blev inte heelt som jag ville, men en klar förbättring! (Ibland är det tur att man har minne som en åsna och kommer ihåg margin och padding-koderna, haha!)
Godnatt!

Come Close
2010-07-09 / 23:11:36 /

Den låten med bandet Saosin är grym! :3
Aja, måste få säga att kommentar-rutan ser allmänt cp ut för tillfället, men det ska åtgärdas snart! (Det vill säga när jag har tid och inte har femtielva till saker jag ska hinna göra innan midnatt.........)
PUSS
btw, telefonen är cp den med, är det akut; RING! Sms går segare än kola med den här telen jag har nu!

Ännu ett gott skratt
2010-07-08 / 22:51:14 / Random

"Krama och grejer gör jag sällan och sex är rätt ointressant. Oftas är en plåga att sätta på flickvännen så det har jag skippat nu."

Fråga inte! xD

Skrattretande forumsläsning
2010-07-08 / 22:44:45 / Random

Jag borde sluta sitta och läsa i mysko forum om diverse sjukdomar/funktionshinder osv.
Titta vad jag nämligen hittade:


"Höga hundskall går mej på nerverna nått enormt.
Klarar inte av när folk tar på mej,(nu menar jag inte att jag inte gillar när tjejer tar på mej)"


- Making a huge Fannii-laugh.
Btw har jag tjänat 600 spänn idag, deruu! :D

Long Forgotten
2010-07-08 / 19:12:30 /

Just den låten tog slut när jag skrev dess titel som rubrik, attans också! Jag får allvarliga attacker på den jävlans headern också, det går inte min väg så att säga. Hat på att skapa headers. Blä. Nu insåg jag att man inte heller ser länken till kommentarerna. Ännu mera blä. Och nånting som är blä gånger tremiljoner är att jag suger på koderna och stilar att jag kommer faila det totalt. Blääääääääää. Aja, får se om det går att fixa.

Nu börjar det likna nåt!
2010-07-07 / 20:53:53 /

Nu börjar det ta form! Designen alltså. Dock har jag ingen aning om hur jag ska få till en header till detta, får bli något väldigt enkelt och stilrent i svartvitt och lite rött enligt min och bästa Emelies överenskommelse! :*

Den här dagen har varit lagom soft, har suttit och lärt mig koderna lite, fixat och trixat med bloggen och fått fram ett ganska bra resultat iallafall, jag är nöjd - so far. Men det är headern som ställer till det. Vad har jag mer gjort idag? Hm... Käkat glass. Typ det D: Mestadels av tiden har spenderats här framför dumburken. (Vilket mor min inte tycker om speciellt mycket!)

Nu ska jag försöka få till den jävlans headern, käka mediciner och sen duscha!

För ett dygn sedan den här tiden var jag på stan med Lovisa, och för tre månader sen vid samma tidpunkt började jag vakna till liv. YAY.

PUSS !

Lovisa är söt :D
2010-07-07 / 15:35:46 / Foto (-relaterat)


Men den var lite komplicerad till en början :)
2010-07-07 / 15:29:35 / Foto (-relaterat)


Jag har precis fått jobb och Lovisas analoga Nikon F90X är azum!
2010-07-07 / 15:21:41 / Foto (-relaterat)


Sizeändring!
2010-07-07 / 11:46:23 / Random

Tyvärr så har jag först nu insett att min blogg är jääävligt bred, och det tråkiga är att gamla bilder inte kommer synas fullt ut när jag ändrar bredden på den. Aja nu är ni iallafall förberedda på det!

Frukost!
2010-07-07 / 11:00:22 /

Sorry att bilderna inte kom upp igår, var mitt uppe i en diskussion med Sofia från Uddevalla som btw är en ny människa, hej på dej om du läser :D PLUS! att jag hade fullt upp med att försöka förstå koden till den här lilla dropdown-menyn här uppe *pekar uppåt*. Just koder har jag inte så mycket erfarenhet av, stilar däremot är skitmycket enklare! Men iallafall, jag kikar på bilderna nu och kanske korrigerar några liite sen så dyker dom nog upp!
Hejsålänge !

Ojsan D:
2010-07-07 / 02:03:01 / Random

Ny design lite under progress, men det kan ta ett tag innan det blir bra och jag är trött så jag ska sova, godnatt ^^

Prepare for...
2010-07-06 / 23:34:32 /

1. Kanske lite ny design om jag inte somnar innan dess.
2. Lite bilder från kvällens session @ staden med Lovisa.
3. Säkert nåt mera!
Men nu ska jag ta mig tid att för det första stoppa i minneskortet i datorn och se över alla dessa jävliga bilder! Haha nejdå men iallafall kolla vad jag fotat. Förhoppningsvis slänger jag upp nåt. Vi får se :D

HEJHOPP! :D
2010-07-06 / 18:59:55 / Random

Nu ska jag ringa Lovisa så vi kan åka måppppää til staden och plåta!
HEJDÅ! :D

Det finns så mycket att vara tacksam över.
2010-07-05 / 22:14:02 / Tankar & Åsikter

Det finns någonting på den här jorden vi människor visar i alltför liten och tanig grad; tacksamhet. Det finns så otroligt mycket att vara tacksam över som jag tror de flesta av oss förbiser eller tar för givet. Jag menar, hur många gånger har jag inte tagit familjen för givet? Och vänner, det finns många som saknar det. Sen finns det tusentals med lagom världsliga saker som ändå är en frihet i sig, allemansrätten om exempel. Att få gå ut på en äng och plocka blommor utan att behöva markägarens tillstånd är ganska lyxigt om man inte är van med det. All grönska, den rena luften. Det är något att vara tacksam över. Att ha en säng att krypa ner i på kvällen ska vi vara tacksamma för. De nätter vi kan sova ska vi vara tacksamma över, it sucks att inte kunna. Att ha tak över huvudet, det är inte heller alla som har. Hela kläder, mat och vatten. Tänk dig själv om du skulle hoppa av glädje för lite ris vilken lyx det är med grillad fläskkotlett och klyftpotatis. Rent vatten. Där finns en sak jag måste erkänna, åker jag hemifrån är det sällan jag dricker kranvatten. Som när jag följde med Lovisa till hennes pappa i Tierp, där höll jag på att törsta ihjäl efter en vecka för att jag ogillar annat vatten än Faluns. Fy skäms Fannii, var glad att du kan dricka det utan att bli sjuk eller dö. Idag har jag haft datorn på sedan halv tolv, massor av elektricitet har jag slösat på någonting många människor aldrig ens ser under hela sitt liv.

Som du märkt finns det en hel del att vara tacksam över, och det jag skrivit är bara en kortversion av listan. Det finns sjukt mycket vi ska vara tacksamma över, för hur illa det än tycks vara så finns det i alla fall utom ett någon som har det värre. (Undantaget är personen som har det absolut värst, men denne borde nästan inte räknas med, men iallafall. Du fattar nog.) Det som är ännu mer fantastiskt är att jag för mindre än ett år sedan inte var så medveten om det som jag är nu. 'Jaha, och vad är så fantastiskt med det då?' Förväntas ni tänka nu. Jo det är att en person fick mig att inse allt det här. Rico det är dig jag ska vara tacksam över att jag fick lära känna. Utan dig hade jag fortfarande tagit min familj och mina vänner för givet. Det är dej jag ska tacka. 

You have made me think, and for that, I am grateful.


Fannii loves ya'll.
PEACE OUT MAAN !

Just Swing.
2010-07-05 / 18:18:22 / Musik & Video

Sitter och lyssnar på Taking Back Sunday, de är helt underbara. Lööv

Karin kanske besöker!
2010-07-05 / 12:13:39 /

Jag är glad! Det är för att jag just fick förfrågan av Karin om hon inte kunde få åka hit i helgen! :DD
FANNII GOES HAPPYFACE! Åh Karin jag har saknat dig massor! <3

Headache - och allmänt kärringtjat
2010-07-04 / 23:10:39 / Tankar & Åsikter

Jag har haft vidrigt ont i skallen sedan... Igår, på eftermiddagen. Det är den största anledningen till varför jag är allmänt off och aldrig kollar mobilen eller är online. Den lite mindre anledningen är att Risperidonet invalidiserar mig. Jag hatar alla mediciner som har någon form av lugnande effekt. Fuck it.
Gash jag orkar inte ens tänka, åh. Sen får vi se om Christer-Pister sätter in någon annan antidepressiv skit när Flouxetinet gått ur mig.


Åh jag älskar (inte alls) att gå på mediciner igen!

Svar på kommentar;
2010-07-04 / 19:04:39 /

Nej Emelie Lousie Segerlöf, du är söt!<3

gr8, or not ?
2010-07-03 / 20:21:16 / Tankar & Åsikter

Det kom fram vissa saker på mötena igår som jag aldrig tog upp igår för att jag helt enkelt var helt off när jag kom hem efter möten i tre timmar och sen två timmar när Ida tatuerade sig. Så håll i er, HERE IT COMES!

KAA-HELVETES-BOOM! Nejdå, men varför hålla i sig ? :D Okej jag börjar ana att du som läser också är på gränsen till förvirrad nu. Jag kan vänligen berätta att du inte är ensam. Men iallafall, på första mötet med mor, Petra och Christer så bestämdes att jag skulle sluta med Fluoxetinet med omedelbar verkan och istället fick jag Risperdal (eller Ripseridon, whatever). 9:e medicinen sedan den 15:e oktober! YAY. Nu kan jag ju berätta att den får mig att känna mig som morgonen efter att jag tagit en Atarax; huvudet hänger inte med. Det tråkiga är ju att Risperdalen inte är en vid-behovare. Inte okej. Mindre gr8 eftersom jag aldrig trott på det här med mediciner. Well well, på nästa möte men Heléne blev det lite mer bullar! Eller nåt. Vi snackade massor om vad som sagts på utskrivningsmötet den 21:a. Så vi diskuterade lite fram och tillbaka om vad som jag, mor och far hade reagerat på när vi läste om Aspergers syndrom. Sedan blev det lite diskussion om vad som skulle kunna bli förändrat med en sådan diagnos i skolan osv. Bland annat att Petra och Heléne skulle följa med till skolan och få skolan att hjälpa till. Något sådant iallafall, för att jag har vissa svårigheter som ligger bakom en AS-diagnos var redan konstaterat att jag har, men då var frågan om jag behöver en diagnos eller inte mest. Men aja, i slutändan kom vi fram till att det blir en diagnos trots allt. Så that's the way it is.


Sen om det är gr8 eller inte är väl en annan sak.

MENAR DU DEN HÄR BILDEN VICCY ???? :DDD
2010-07-03 / 19:33:10 / Foto (-relaterat)


Ursäkta förra rubrikens extrema ironi. Here comes ett rådjur as an apology : D
2010-07-01 / 21:58:24 / Foto (-relaterat)


Random-CP-cam-bilder@fannii.se <-- ny msn <:
2010-07-01 / 21:12:21 / Foto (-relaterat)


You're not alone.
2010-07-01 / 18:15:01 /

Sitter och lyssnar på Saosin's album med samma namn, helt fantastisk. 'Let Go Control', 'It's So Simple', 'You're not Alone' och 'Voices' är WOW-bra! Liksom, WOW. Lyssna själva, kanske slänger upp dom senare om jag orkar :3 

Var på BUP idag och språkade med Petra, vi snackade och jag berättade att flouxetinet kommer ta död på mig och att den bara gör det värre, vilket är dagens sanning. Vi snackade lite mer och sen började hon fundera på om hon verkligen tordes låta mig gå, så då sprang hon in till en läkare och diskuterade några minuter och kom tillbaka med en tid till min ordinarie läkare imorgon klockan 1. Så det blir tillbaka imorgon för att träffa dom och sedan Heléne - psykologen - klockan 3. Ironiskt nog träffade jag henne alldeles innan jag skulle in till Petra så vi bokade in tiden då, sedan strax efter gick Petra förbi, sa att hon skulle komma om två minuter och gick in till Heléne för att boka en tid, haha! Vilken ironi. Iallafall, jag fick gå och fick lite smått panik när jag gick nedför Svärdsjögatan. Det verkade som om alla glodde på mig, vet inte om det var mig det var fel på eller om de bara reagerade på mina gröna byxor. Men det var inte bara det, utan på grund av den lilla förseningen som blev på BUP så trodde jag inte att jag skulle hinna hitta till Temple of Art där Ida tatuerade sig! Men jag hann, tatueraren skulle förbereda lite så jag hann sätta mig ner och pusta ut. Sedan satt jag i ungefär två timmar och tittade när tatueringen tog form. Kul var det att se! När jag blir arton ska jag tatuera vänster axel och överarm :D

Vad skulle ni läsare vilja tatuera ? <:

Blogg listad på Bloggtoppen.se