FUCKMYLIFE.jpg
2012-01-30 / 20:35:14 / Random
Tänkte jag skulle rensa dator från lite skit.. Insåg att det var ett mission impossible så då blev det inte så :pPPPpPpppp

Levels of amusement; low to high
2012-01-29 / 22:26:48 / Foto (-relaterat)Hihi hittar massa kul bilder när jag faktiskt använder min egen dator och inte skoldatorn. Wie!

Hur najs?!?
2012-01-28 / 23:57:01 / DagboksanteckningarFör övrigt är jag grymt nöjd över att det funkar att ladda upp bilder via telefonen. Win!

Da-Dum-Tss!
2012-01-28 / 23:21:09 / Dagboksanteckningar

Jänsfläns är dum som tvingar mig att blogga när jag inte har tid :<

Anyways, sitter och har precis tittat klart på en grymt bra film, har på mig mina nya knähöga sockor jag fick av mormor när jag var där tidigare idag och fikade som hon stickat. (<---- Känns som en mycket informationsrik mening!) Filmen hette The Next Three Days och sockorna är sjukt sköna.

Nu ska jag sova. Är helt slut efter dagens bestyr; bålen min gör sådär endorfinigt ont av träningsvärk och huvudet känns tungt efter en allmänt lång dag. Imorgon väntas umgänge med kära David och en riktig powerplugg. Annars är jag körd (fast det är jag redan).

Peace ☮

Tralalalalallalallaalalaaaaa
2012-01-21 / 23:00:31 / Dagboksanteckningar

Träffade som sagt min blivande mentor (hon börjar på onsdag) igår, trevligt trevligt. Hon verkar bra. Fast hon gav oss en uppgift jag inte vet vad jag ska göra av - hon bad oss berätta om oss själva. Hon sa att vi fick skriva vad vi ville om vilka vi är, och gärna om det är något som hon kanske borde veta. Typ hej, jag skulle kunna skriva en halv roman om mitt liv, mennnnneeeeeee..... Det känns lite.... Overkill. Minst sagt overkill. Hmmmm... Kanske berättar bara det allra allmännaste. Jag vet inte.

Snart fredag, wei!
2012-01-19 / 21:09:31 / Dagboksanteckningar

Hallåååååå världen! Vad händer?

Själv blev jag nyss klar med min kemi-rapport jag jobbat mer intensivt med i två dagar nu. Grymt skönt att äntligen vara klar och hyfsat nöjd. För det är jag.

Imorgon väntar spännande händelser; min nya mentor kommer till skolan och hälsar på för första gången. Hon börjar inte jobba förrän på onsdag nästa vecka men hon skulle ändå kika in på våran mentorstid imorgon bitti. Är faktiskt lite nervös inför det men mest exalterad!
Kanske får vi även tillbaka kemiprovet om Jessica hunnit rätta klart alla, det återstår att se, hoppas verkligen jag blev godkänd på det! Skulle ju vara det svåraste kemiprovet vi gör någonsin i gymnasiet så jag hoppas det gick bra.

Idag har jag och mamma varit på introduktion i gymmet också, vi hade båda sådan träningsvärk kvar sen passet i tisdags så vi kunde knappt utföra de provövningar vi skulle haha, men det ska göra ont, då tar det! Är grymt pepp på att sätta igång nu, är grymt pepp på det mesta faktiskt! :D

Man ska sluta på topp, så nu ska lilla jag gå och få mig många timmars välbehövd sömn. Godnatt på er! ☮

KISS MY ARSENIC SULFUR!
2012-01-16 / 21:52:30 / Dagboksanteckningar

Nörd-skämt åsido.

Hallåhallå allihopa. Här sitter jag tjugo i tio en måndag kväll och ska börja skriva på en labbrapport i kemi. Längesen man gjorde det. Ska ta mig en kopp te och kanske en smörgås strax. Har varit hungrig som tusan ett tag. Tillsammans med det faktum att jag kräktes i fredags var jag rädd att jag blivit gravid, men kära vänner ni kan vara lugna. Fick min första mens på 7 månader idag. Min slutsats är att det var därför jag hade ont i magen hela helgen och har varit hungrig. Dock förklarar det inte riktigt varför jag kräktes... Aja. Ingen idé att börja spekulera. Jag är bara glad att jag slipper gå till någon doktor och kolla upp varför mitt system inte fungerat som det ska. Kan även tillägga att jag gått upp och hållit 4 kilo mer och äter mer än 2 gånger per dag; därför kanske den kom tillbaka? Fast det känns skumt att min mens skulle försvinna vid en så pass hög vikt ändå, jag väger 62 kilo nu och att den skulle försvinna vid 58 känns lite... Allmänt känsligt? Dock bevisar det sannerligen hur känsliga våra kroppar är och hur viktigt det är med god kosthållning. Så mitt budskap till alla därute; sluta svälta för h*lvete, du vinner på det.

Vill även berätta en till rolig grej. Idag har jag och mamma varit på MåBättre på introduktionsmöte och allt var så in i skogen bra att vi båda signerade för ett medlemskap där. Hur najs är inte det!? Nu skall här börja kroppsbyggas mahaha.. Nejdå, men kommer bli värsta friskusen snart haha. Fast kanske inte riktigt. Skönt iallafall att börja träna! Grymt glad.

Känns som om jag hamnade lite på ett annat spår än kemi just nu, men nu ska jag logga ut och börja skriva.

PEACE. ☮

Natt-uppdatering
2012-01-15 / 00:37:59 / Random

Hallå allihopa. Jag borde egentligen sova nu, men jag känner inte för det riktigt än. Har tittat på mycket film ikväll; en rysaere som heter "Devil" (grymt bra, rekommenderas!), en till som heter "Flood" (ganska typisk naturkatastroffilm, inget direkt extraordinärt, britter kan inte göra katastroffilmer), sen har jag sett slutet på "The disappearence of Alice Creed" (vill se början nu när jag vet slutet, ska kolla någon annan dag) och början på "Thirteen Days". Den sistnämnda är ju en klassiker. Tror dock inte att jag faktiskt sett hela en endaste gång haha.. Försökte även skriva klart engelskan men så blev det inte. Måste skriva klart den imorgon (idag) annars går det åt skogen. Uh, inte pepp. Äsch vafan. Godnatt på er. Blev på dåligt humör när jag tänkte på uppgiften. Lika bra att sova. Godnatt.

Sick Puppies - War
2012-01-14 / 15:18:59 / Musik & Video

Bjuder på en underbart grym låt; Sick Puppies - War:Fredag den 13:e - en bra dag?
2012-01-13 / 07:49:31 / Dagboksanteckningar

Hallå där. Idag är den första fredag den trettonde utav tre bara detta året. (Vilket j*vla otursår, så är det 2012. Haha.) Idag ska vi träffa Erik - vår gamla mentor - för sista gången i skolsammanhang. I samband med det ska vi även få tillbaka resultat på de nationella proven i matte. Jag är lite nervös inför det. Att det dessutom är en otursdag gör inte saken direkt bättre. Puh. Sen har vi kemiprov efter lunch. Det är jag mer taggad inför även om jag inte har stenkoll på allt. Men Jessica - vår lärare i ämnet - har sagt att hela det här området med provet är för att vi ska kunna det sen till när vi faktiskt ska använda det praktiskt, t.ex. när vi ska labba med syror och baser. Så just detta provet är inte viktigt; bara vi kan allt inför de andra områdena.

I det stora hela måste jag säga att det här är en dag att se fram emot.

Vad gör vi?
Nu kör vi!

F-M-L
2012-01-12 / 16:52:22 / Dagboksanteckningar

Visualiseringen av en förstörd nattsömn som uppstår när man inser att det man trodde man har koll på egentligen var 68387881826648810019982 gånger svårare än man trodde.

Dagen innan prov.

Kyou wa mokuyoubi desu.
2012-01-12 / 10:16:59 / Dagboksanteckningar

Det betyder "idag är det torsdag". Och det är det. Torsdag förmiddag och jag har ett långt hål mellan japanska och lunch. Om man inkluderar lunchen är vi "lediga" i 9 kvartar; d.v.s 2 timmar och 15 minuter. Helt okej chill, fast ganska improduktivt.

Nu på japanskan har vi lärt oss vad veckodagarna heter och enkel grammatik för att använda veckodagarna i meningar. Misaki berättade också vad man gör på alla hjärtans dag i Japan; då gör tjejer egen choklad och ger till den hon tycker om. Låter det orättvist att killar får massa choklad? Faktum är att det finns en annan dag exakt en månad senare då tjejer istället får av killar. Den kallas "white day" eller "howaito dee" på japanska. Coolt.

Men nu ska jag skriva engelska och faktiskt försöka utnyttja tiden.

Ta en bra torsdag! ☮

If I ain't busy, I'm busy trying to get some sleep
2012-01-11 / 21:01:13 / Dagboksanteckningar

Engelska uppsats
Engelskt demonstrativt tal
Labbrapport i kemi
Kemiprov
Biologiredovisning
Matteprov
Japanskaprov
Inlämningsuppgift i samhällskunskap

Kan säkert rada upp lite fler uppgifter jag har att göra närmsta 2 veckorna, men tänkte inte tråka ut er alltför mycket. Det kan ju faktiskt vara mysigt att sitta och plugga nonstop trots 10 timmars sömn de tre senaste nätterna totalt med ångest upp över öronen. Absolut.

Men jag ska inte bränna ut mig. Jag ska motbevisa att man inte behöver kompromissa och bara välja två av de tre alternativen i socialt liv-sömn-bra betyg-triangeln. Funderar på att börja ta melatoninet igen även om jag inte har någonsådär jättevidare lust att börja med kemisk hjälp igen. Men jag SKA kunna sova samtidigt som jag SKA hinna göra bra ifrån mig i skolan och jag SKA hinna ha kul och umgås med vänner. JAG VILL det. Så jag ska tamejfan göra det också.

Ska försöka bli mer effektiv på lektionstid, på håltimmar och powerplugga på biblioteket mer regelbundet. Ska inte behöva plugga hemma, det är ett mål. Och lite mer sociala aktiviteter har jag inbokade också. I helgen ska jag träffa David och ut och fota med Lovisa. Det var ett tag sedan. Tisdag ska jag och Saga i min klass till fotoklubben här i stan på klubbmöte. Ska bli intressant! Sedan har jag inget direkt mer jag vill hinna med. Men det känns ändå som ett realistiskt mål. Det ska gå. 'Cause I'm f*cking Superhuman. Nja, kanske var en överdrift, men varför inte? Mitt nyårslöfte var att äta bättre (EG. fler gånger per dag, vilket jag blivit bättre på) och vara mer spontan. Jag har inte bestämt exakt dag och tid med Lovisa, men vi har ändå bestämt att vi ska ut. Det känns bra.
Let's do this.

Mamma kom och berättade en rolig grej idag när jag kom hem. Hon har bokat introduktionsmöte på MåBättre (fitness- och hälsocenter) på måndag för att hon nu verkligen vill och känner sig mer motiverad till att börja träna mer regelbundet på riktigt och faktiskt ta tag i sin övervikt. Blev jätteglad. Så vi kom överens om att jag skulle följa med henne dit till halv fem (slutar kvart i tre så då kan jag stanna kvar på stan och plugga ett tag också) och om vi båda tycker att det blir bra så ska även jag följa med dit och träna! Pappas motargument till att det är dyrt var asbra: "det kan få kosta lite om man vill må bättre" och det är ju så. Hur mycket är hälsan värd? Egentligen?

Mycket på gång. Tur att jag har facebookförbud som kompenserar för alla mina planer. Hehe. Bara 20 dagar kvar. Ska snart sova. Funderar på att ta en melatonintablett nu. Jafan, vill sova inatt.

Fred ☮

En kärleksförklaring
2012-01-08 / 01:29:52 / Tankar & ÅsikterI fucking love you, Lovisa. Du är så knasigt unik så det är helt underbart. Ville bara berätta det för världen såhär en halv två söndag morgon, för du är min bästa vän - what ever happens.

Nya bilder i gammal attribut
2012-01-07 / 22:51:36 / Foto (-relaterat)1. Halvvissen hyacint i motljus.
2&3. Jens i min parallellklass posar lite.
4. Del av ett akvarium ur fokus.


Shit, längesen jag postade nytt! Hope you like it ☮

En kort biografi och ett litet testamente
2012-01-07 / 19:50:54 / Dagboksanteckningar

Lite facebook-abstinens var det här...
But I shall make it!

Känns grymt skönt att sitta och skriva på min egna gamla dator. Använder den lilla skoldatorn så mycket och har knappt använt den här sen jag fick den. Den här är mysigare men den är förstås grymt mycket smidigare; 15,6" mot 11,6" - skillnaden är enorm.

Jag borde egentligen plugga röven av mig men det orkar jag inte. Ska åka hem till Saga i min klass imorgon och plugga tillsammans med henne, får hoppas att jag får mycket mer gjort då än idag. Visserligen hinner det ju hända mycket innan den här dagen är slut också. Nu hade jag tänkt koppla in minneskortet och titta igenom lite bilder, kanske drar jag upp photoshop lite också, det får vi se. Måste också synka ipoden med itunes igen, låtarna har hamnat i fel ordning hur nu det kan komma sig.

Nej nu ska jag göra allt jag har sagt att jag ska göra och inte titta på Thåströms konsert från Way Out West som sänd på SVT2.


I'll try and I shall succeed.
2012-01-07 / 02:39:49 / Dagboksanteckningar

G'day mates! Idag (E.G. igår) har varit en spontan dag. Jag ledsnade ur och bestämde mig för att skita i facebook ett tag. Kan citera vad jag skrev:

"Jag ska inte logga in igen förrän februari. Gilla om du inte tror att jag kan klara det."

Nu blir jag osäker på om jag verkligen skrev så, men kan ju inte direkt logga in och kolla vad jag skrev. Hursomhelst ska jag alltså inte logga in på facebook igen förrän februari. 25 dagar. Ingen tror att jag kommer klara det. Fick rätt många nästan nedlåtande sms av folk, men jag ska klara det. *Självförtroendeboostar*

Varför jag valde att göra såhär fann jag argument för senare idag (igår); all denna nästintill extrema information som flödar dygnet runt är stressande som fan och man hinner ju knappt logga ut förrän nya nyheter ploppar upp. Vem orkar egentligen? Så jag bestämde mig för att ta en paus. Visst, jag kommer säkert vara helt off och inte fatta ett smack av vad folk pratar om, men tänk vad mycket tid jag kommer få över. Jag spenderar ju minst 2 timmar per dygn inne på facebook - minst. Istället ska jag nu i 25 dagar spendera den tiden åt att fota mer och sitta i photoshop och redigera dessa. Känns som att det var längesen. Vilket det är; har inte ens öppnat de dryga 100 bilderna jag tagit sen 24 september. Det är ju nästan tragiskt enligt min åsikt. Så det ska jag istället lägga min tid på.

Om jag får tid till övers trots detta har jag en till grej jag skulle vilja börja med; träning. Blev grymt inspirerad och taggad nyss när jag satt och tittade på Rocky 1&2 som gick på sexan. Just boxning tilltalar mig; testade ju att träna med en lokal klubb i sjuan (vilket jag dock avslutade eftersom det var då jag blev deprimerad osv.) så ni kan ju tänka er hur pepp jag blev när jag tittade på Sylvester Stallone som lyfter vikter och slår på kött i slakthuset. Åh. Så det är något jag också ska försöka börja med. Ska biffa till mig som fan. Ska också försöka börja äta bättre (kan vara bra om jag ska hårdträna) vilket också är ett lite halv inofficiellt nyårslöfte. (Man ska inte lova saker samtidigt som man står och shottar vodka!) Men det ligger ju något i det och jag ska fan försöka. Jag är taggad.

Och nu mina kära vänner ska jag försöka sova. En lång dag fylld med plugg väntar imorgon (idag)!

PEACE!

Love this picture.
2012-01-05 / 16:41:22 / RandomHaha! Nu ska jag skriva engelska och kemi. ☮

Everyday we're getting older; 2012
2012-01-05 / 01:55:48 / Tankar & Åsikter

Challå allihop! Jag har bestämt mig för att ta upp bloggandet igen, saknar att skriva vad som händer i livet - konkretisera min omvärld. Som ni märkt har jag ju blivit grymt dålig på det; uppdaterar ju bara någon gång per månad. Förr var det ju flera inlägg per dag PLUS att jag skrev flera sidor om dagen bara för mig själv. Jag saknar att skriva för min egen skull och inte bara skriva inlämningsuppgifter och skolarbeten.
Så nu slår jag ett slag för att börja igen!

Så vad händer i livet?
Tja, inte så mycket just nu. Har jullov tills på måndag och är stressad för att jag inte kommer hinna med allt jag måste hinna göra samtidigt som jag är rastlös och uttråkad för att jag inte gör något. (Jag vet jag är lika (o)logisk som vanligt.) Jag har blivit grymt social generellt sett på senaste tiden (med undantag nu på lovet när inte mitt busskort fungerar så jag kan ta mig någonstans) och träffar människor markant mer än jag började gymnasiet. Gymnasiet ja. Förmodligen topp 3 av det bästa som hänt mig. (Changes CAN be good sometimes.) Har utvecklats något enormt under bara en termin, vilket är helt otroligt. Men jag har upptäckt att det är jävligt jobbigt att leva ett typiskt intensivt tonårsliv, så jag ska försöka skaffa lite rutiner igen. Det är planen för kommande termin.

Nu insåg jag just att klockan snart är 2 am. Gotte get some sleep without sleeping 'til noon!

Vi hörs.

Blogg listad på Bloggtoppen.se