Spännande!
2011-08-31 / 22:00:10 / Dagboksanteckningar

Tittar för övrigt på Efterlyst på 3:an, där ett inslag var om misshandlarna här i Falun. Nu i slutet sa dom att polisen fått in ett tips "av mycket bra kvalité", hoppas de kan lösa skiten nu. Känns inte riktigt bra att veta att det springer omkring dårar (även om det gör det oftast ändå, men du fattar poängen hoppas jag..) och slår ner folk. Hoppas de får tag i dom iallafall.

Inte för att jag ens visste om det, men det var ju en annan sak! (Och jo, jag läser tidningen, ofta.)

Danny Saucedo är en ohårig man.
2011-08-31 / 21:48:15 / Dagboksanteckningar

Random rubrik [x]

Tydligen har Adam Allsing samma (äckliga) koögon som Fredrik Reinfeldt... Okej.

Hursomhelst är jag trött. Blev blöt när jag gick hem från bussen, käkade massor som mellanmål (var sjukt hungrig trots lunch.. Herregud) och satt mig sedan med matteboken. Wei! Ligger nu lite före där jag ska, vilket känns bättre än att ligga alldeles i början. Nu har vi även börjat ordentligt med biologi och kemi, vilket också känns bra. Det märks att det är lite högre nivå här än H-gårn, dock är det inte så mycket nytt. Än. Vi har ju som sagt bara börjat.

Igår ringde mamma till Therese på Soc förresten, så hon och någon Britta kommer hem hit den 16:e för ett möte och ska då jag ansöka om kontaktperson. Ja, kan berätta mer om det senare när jag vet själv, haha. Ska förresten troligtvis skaffa gymkort på friskis snart, måste börja träna lite. Så jävla klen.

Eeeeh. Jaha, hej? Vet inte vad jag ska skriva ommmm.. Längesen jag la ut nån bild. Gör det imorgon ska sova snart så orkar inte byta dator (sitter på skoldatorn ehhhehe) och slänga upp bilder. Det lät jobbigt för tillfället. Men ska inte riktigt sova än, ska snacka lite mer med Jens som måste slagit i huvudet för att han är så social just nu! Kul för mig dock som annars är lite forever alone för tillfället. Hasse Aro är mest social förutom Jens, det förklarar hur FA jag är... Ehehe.

Vi hörs imorgon!


Överstimulansorsakad huvudvärk
2011-08-30 / 20:39:52 / Dagboksanteckningar

Ligger på min säng, stängd dörr, släckta lampor, datorns ljusstyrka på lägsta möjliga, bett alla att inte rusa in... Ja hela köret. Fyfan vad jag inte gillar att jag är så jävla känslig. Stress, oro, lite mer stress, ångest, ännu mer stress. Jag gillar inte skolan. Börjar på allvar fundera på att hoppa av, även om det skulle sabba mina chanser sen. Jag vill ju det här, samtidigt som jag inte vill.. FML lite.

Hamsterjäveln dog igår till råga på allt också. Fan. Han låg och fungerade inte alls i hela kroppen, han kunde liksom inte koordinera sina rörelser, så tesen är att han troligtvis fick någon slags hjärnblödning. Han låg och höll på så ganska länge också innan han la skorna på hyllan såattsäga. Fan vad tragiskt, hela gårdagen var ett stort sadface. Behöver jag nämna att jag inte mår speciellt bra just nu?

Herregud vad högt dom har ljudvolymen.. ÅH. Respektera mig, någon?

Tror jag ska gå ut och gå lite en stund, ensam. Behöver rensa skallen lite. Och lite frisk augustiluft skadar inte emot huvudvärken. Men jag vet inte, det är ju kallt ute (relativt åtminstone) och jag är redan kulen. Livet går bra nu... Njae.

Anyways, ska jag inte sitta här mer idag, godnatt alla som läser, ni hör från mig igen, förr eller senare.


Tisdag morgon - vaf*n gör jag uppe...?
2011-08-30 / 09:55:54 / Dagboksanteckningar

Det är för tidigt.... Vill inte vara uppe. ÅH.

I alla fall sitter jag nu i skolan med halva min klass (7 pers hihi) och inväntar svenskalektionen som böjar 10.05. Sov skitdåligt inatt så är inte på så extremt bra humör. Äh, vafan hejdå


R. I. P.
2011-08-29 / 22:23:12 / Dagboksanteckningar

Som att välja mellan liv och död...

Ja, orkar inte ta't nu.


Ledighet är överskattat
2011-08-28 / 22:21:20 / Tankar & Åsikter

Är det bara jag som tycker ledighet är överskattat? Visst jag kan tycka att det är skönt att komma hem en fredag eftermiddag och glädjas över åt att få vara ledig lite, men lördag och söndag är bara tråkiga. Kanske är det för att jag aldrig hittar på något spännande. Men när man är ledig ska man ju ta det lugnt - eller?

Jag har aldrig riktigt förstått det "roliga" i att vara sysslolös. Kanske borde göra ett strikt schema att följa på helgerna så jag blir lika utmattad som en vanlig sketen tisdag.
Men först; lets get back to business, monday morning!



(Hunden fick symbolisera ledigheten, på ett eller annat vis.)

Godnatt ppl, imorgon kör vi igen.

Hippopotomonstrosesquipedaliophobia- Fear of long words.
2011-08-28 / 18:40:33 / Dagboksanteckningar

Hejhopp alla ppl ute där i stora världen! Här sitter jag på mitt rum bredvid min sovande vovve och är lat mestadels hela tiden. Den enda jag har gjort idag är druckit saft, ätit en macka, gosat med hunden, bläddrat igenom Clas Ohlson-katalogen efter skolmateriel och slagit på datorn. Händelserik dag [x]....

Hursomhelst, hittade en hemsida där innehavaren har listat SJUKT många fobier - och nu snackar vi inte bara några utan närmare 1000-talet sådana. Sen finns det ju några mer eller mindre ologiska eller nästan ironiska - som Hippopotomonstrosesquipedaliophobia: rädsla för långa ord.

Nu ska jag gå och packa ner lite grejer pappa hittade i källaren. Han hittade en bra passare, en 360 graders gradskiva och sen ska jag packa ner ett linjerat och rutat kollegieblock nu när själva skolarbetet (förhoppningsvis) ska till och börja!
Eh ja hej, nu har jag också hunnit med att olja in hårbotten med ricinolja, duschat, tagit på mig kläder och kollat på en helt sjuk video som jag ska dela med er läsare:




Nu ska jag alldeles strax gå och äta, så avslutar inlägget här någonstans.


True story - nej jag sover inte än
2011-08-27 / 23:24:17 / Tankar & Åsikter


"Get ready for the Judgement Day"
2011-08-27 / 22:18:09 / Dagboksanteckningar

TV4:s reklam för den kommande House-serien är lite mystisk och jag tror jag gillar den. Såg den nyss och då fick jag lov att citera som rubrik istället för något tråkigt som "fan va trött jag är". Pappa sitter och zappar emellan kanalerna och hittade nu "tack för musiken" på SVT1. Tittade förra veckan när Ola Salo var där, ganska spännande. Nu är det Eva Dahlgren (?) och henne vet jag inte riktigt vem det är så det var inte lika spännande. Tydligen är hon gift med Efva Attling, höhö. Jag tänkte fixa en bild och slänga upp här på henne när hon var ung och modellande på 70-talet, men gick det att får något som var högre upplöst än 180x300 pixlar? - Näjjj..
Lite roligt dock att om man googlar på "Efva Attling 1971 så kommer en bild på Ozzy Osbourne fram efter några sidor... Ibland är Google för bra!! *ironi*

Idag har jag inte gjort så grymt mycket. Har hjälpt pappa att frakta sten från en grannes tomt till våran, en granne som också är en vän jag fram tills nu känt hela mitt liv på (skol-)institution; ROBIN! Rolig plutt som jag saknar lite. Inte sett han på ett tag trots att vi bor sex hus ifrån varandra. Världen är för stor. Sen har jag varit och handlat också med pappa och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Köpte en räknare (inte värd att kallas miniräknare, för den är inte direkt liten) som jag ska ha i skolan på ICA Maxi. Kändes för övrigt inte värt att köpa en grafritande räknare som var 18x10x5 centimeter stor och som kostar 800 kronor. Behöver jag rita en graf finns papper, pennor och linjaler - som jag för övrigt borde köpa mig en ny kom jag på nu. Köpte istället en lite smidigare Casio som man ändå kan räkna massor med. Asenkelt att till exempel använda sig av potenser, bråk och rötter. Spännande sak. Åh börjar längta nu tills vi kör igång ordentligt med matten.. Blubb!

Hmm... Vet inte vad jag ska skriva om mer, så tror jag slutar här. Någon Pirates of the Caribbean går på teven, ska nog titta en stund innan jag lägger mig. Godnatt!

Lost, broken, confused - but I won't give up on you.
2011-08-27 / 00:15:26 / Design & Webb



weheartit.com/wh0rrible - inspiration.

Varför har förresten så många svårt att stava till inspiration?

Råttatouille
2011-08-26 / 21:32:56 / Dagboksanteckningar

Den filmen är fan en riktigt bra familjefilm. Den är grymt snyggt animerad och att den har en rolig och bra historia gör inte saken sämre! Hihö fick bli en snabb typ recension ikväll haha!

Ha en trevlig helg ppl!

Lostprophets - Last Train Home
2011-08-25 / 14:50:01 / Musik & Video


Vet inte vad jag ska göra
2011-08-25 / 14:42:29 / Random

Så därför sitter jag och facebook-lanar med Melina, Frida Johansson och Jens i min klass hihihöh. Sitter på skolan, pallar inte åka hem. *Sadface* Men det är ganska roligt och det känns asbra nu när vi börjat på schema! Wei!

Tja igen!
2011-08-24 / 20:53:00 / Dagboksanteckningar

Hejhopp alla människor igen. Klockan är nu åtta och jag börjar bli lite trött. Tänkte jag skulle döda lite batteritid i datorn så jag kan ladda upp den tills imorgon, men kom på nu att jag troligtvis inte behöver den då eftersom vi bara har introduktion till två ämnen; matematik och biologi. Tror inte jag kommer behöva anteckna så mycket då och jag behöver det så har jag pennor och kollegieblock. Den analoga världen underskattas så ibland.

Efter maten som jag dukade fram till efter förra inlägget så åkte jag, bror och pappa till Siba och köpte ett par hörlurar. (Varför säger man förresten ett par när det bara är ett stycke..? Det där stör jag mig på.) Mina jag hade pajjade idag. Haha, ganska rolig historia faktiskt. Jag, Linnea och Lovisa satt på bussen mot Hosjö och jag tänkte att jag och Lovisa kunde lyssna på lite musik och fördriva lite tid. Så jag tog fram hörlurarna, gav en till Lovisa och stoppade den jag hade kvar i örat och tryckte på play. Vi satt en stund och lyssnade på Sum 41 ur albumet Does this look infected? - trodde jag. Tills hon frågade varför jag inte spelade något. I like: WUUT?! (ahhaha) Typiskt att just den jag gav till henne hade pajjat. Var ju lagom fail, men bara lagom. Haha. Själv satt jag ju där och diggade... EPIC.

Nu ska jag gå och fixa lite te! Eller nej, pallar inte. Är inte heller sugen på't. Öhm kom på nu att min cykel står kvar vid hållplatsen.. Borde gå och hämta den, uh. Orkar inteeeee men måste. Så nu skiter jag i datorn och drar ut på gatorna.

Eller.. Först ska jag pissa.

Hej (typ hej)
2011-08-24 / 17:48:32 / Dagboksanteckningar

Igår var en trött dag. Därför jag inte orkade uppdatera bättre än vad jag gjorde. Just nu sitter jag hemma hos Lovisa och diskuterar objektiv och människor. Eller ja, nu har jag förflyttat mig hem. Vi fick datorerna i skolan idag, sitter med den nu. Liten! Men rätt okej size att ha för att skriva på lektionerna och söka referenser på Internet. Installerade Google Chrome och E-PIM, det är allt jag behöver på denna. Inget PSE, Lightroom eller spel. Sånt skit har jag ju min "stora" (15,6" kan ju nästan anses stort i jämförelse med denna lilla på 10,6"...) till.

Ehm, nu måste jag duka, kanske skriver mer sen! Hoj

godkväll
2011-08-23 / 21:24:25 / Tankar & Åsikter

nu ska jag duscha sen ska jag sova. orkar inte skriva mer nu är så sjukt trött efter skolan. sociala aktiviteter med klassen gör mig helt stirrig. längtar tills vi börjar med själva skolarbetet.

Känner mig ungefär såhär seriös just nu
2011-08-20 / 23:24:40 / Foto (-relaterat)


Skumma kommentarer - mmmmh
2011-08-19 / 23:32:39 / Dagboksanteckningar



Random bild. Har ingen vettig förklaring till varför den ligger på min hårddisk.

Jeff Bridges var jävligt snygg på 80-talet!

Jag vill besöka alla 7 moderna "världsunder", skulle vara grymt mäktigt.




Söt bild!







'NUFF RANDOM STUFF!

Som ni ser fick jag hela 7 kommentarer på bilden under rubriken "Vemfan är perfekt?" på mindre än en timme. Reklam för "dagens blogg"-skit eller "rösta på mig" blabla, "vill du få fler besökare" blablablablaaaa. Trött. Undrar om någon faktiskt gör sånt. Jo kanske någon stackare. Men jag är ganska nöjd med min (o)anonymitet här. Har oftast 6-12 läsare om dagen, det är rätt bra. Jag menar vad bloggar jag ens om? Jag gör det nog mest för att kunna titta tillbaka på det som hänt. Jag vill kunna bläddra igenom arkivet och veta att "detta är det liv jag levt", kan en modebloggare göra det? Inte många.

Ibland är jag faktiskt glad att jag bloggar. Man kan ganska lätt se skillnaden på då och nu, bara genom att läsa lite vad man skrivit förr. Och nu mina kära vänner ska jag sova. Godnatt fellows!

Vemfan är perfekt?
2011-08-19 / 20:40:00 / Foto (-relaterat)


I väntan på tacos...
2011-08-19 / 18:46:23 / Dagboksanteckningar

...så sitter jag och spelar nostalgi-låtar i vardagsrummet och fryser om fötterna. Jag kom just på att jag inte ätit något annat än frukost idag, så det vore inte så konstigt om jag inte vore hungrig. Alltså beslutar jag härmed att jag är hungrig - även om det kanske inte riktigt är sant. Jag vet inte, men vi säger så.

Vet inte vad jag ska skriva om.
Är det värt att skriva att jag får nervösa sammanbrott varannan sekund inför skolstarten eller att jag gått upp 3 kilo under sommarlovet och mår dåligt över det?
Inte så jättevärt kanske, sant dock. Eller är det mer värt att säga att livet leker och att jag kämpar för att må bättre? Kanske inte alltför sant dock.

Hur ska man göra? Flyta med och inte utmärka sig speciellt eller stanna upp mitt i strömmen och erkänna allting, smärtsamt ärligt?

Bra fråga, utan bra svar. Låtens titel är ganska bra dock.





Bjuder på en till när jag väl håller på. Lite mysig sådär.




Lostprophets är bra. Gillar deras ganska tidiga album Start Something, den är lagom. Inte för lagom eller för lite, utan ganska precis lagom.

Åh, hittade ett par assnygga Diesel-jeans på Nelly.com, någon som har 2k över? ....... Herregud. Skulle aldrig köpa kläder för så mycket. (Har in fact lagt undan ett par svarta jeans på HM för 199;- som jag ska köpa imorgon, det är helt okå pris.) Det är för övrigt morgondagens plan. Och på söndag ska jag fota i studion med Lovisa! Ska bli kul. Längtar lite.


Wish I was special, Your so fucking special
2011-08-16 / 23:57:07 / Dagboksanteckningar

Sitter och lyssnar på en helt sjukt bra låt. (Eller inte längre, sitter i vardagsrummet och fick tydligen inte spela musik på 2% volym................) Uhm, var var jag? Jo, en helt underbart grym låt. Gjord av bandet Radiohead, året 1993: (Oj jävlar, björnar på TV i HD, grymt?! Japp!)Creep!

Jagden!




Ehm, ja. Imorgon ska jag till Linnea, för hon har bjudit dit lite folk från gamla (Hate to say that.....) klassen! Ska bli lite kul faktiskt. Vi ska grilla och chilla (ahhaha, rim ♥) och återuppleva gamla minnen! Låter som om vi inte setts på flera decennier men saknar alla redan.. *sadface*

Alltså jag har inget mer att komma med. Ska till BUP igen (var där igår) på torsdag. Och nästa vecka ska jag dit på familjesamtal måndag och ensam till Petra på tisdag. Från att inte ha varit där på 5 veckor till fyra (kanske fem) möten på två veckor. Med det femte räknar jag in ett förmodat läkarsamtal som bör äga rum i nästa vecka. Får gå till Christer-pister trots att jag hatar honom lite. Kanske är dumt att hoppas för mycket - men enligt min tidigare erfarenhet har han ju inte svårt att ta fram receptblocket - så kanske kan jag hoppas på att få något lugnande. Typ en Oxascand-kur igen. Skulle behövas, nu om någonsin. Är så sjukt orolig och (utav ångest) laddad inför skolstarten. Därför det blev några extra möten med Petra dessa två veckor. Får se hur det blir. Nu är klockan mycket och jag vill sova - trots att jag inte kan.


Godnatt!
2011-08-15 / 23:34:51 / Dagboksanteckningar


Damn!LOL-ragecomics: I love 'em
2011-08-15 / 17:26:39 / Random


hittade en enormt charmig bild
2011-08-15 / 16:34:51 / Foto (-relaterat)



Från den 11:e mars 2010. Fan va kort hår jag hade. (Ändå hade det växt 4 månader?!)

Nöjd men uttråkad
2011-08-13 / 23:37:59 / Tankar & Åsikter

Är grymt nöjd med dagen som varit! Tack!

Dock är jag mycket uttråkad just för tillfället. Har ingen aning om vad jag ska göra, så det lutar åt att gå och lägga mig. Men jag vill inte. Känner inte för det. Inte just nu. Sitter istället och läser en bra tråd med citat om autism/Asperger, har faktiskt hittat några bra!

"Autistiska lever i sin egen värld medan vi med asperger lever i er värld men på våra villkor"

"Om jag inte förstår vad NT* menar, ses detta som en brist hos mig. Om NT inte förstår vad jag menar, ses detta också som en brist hos mig"

"People like you are the reason people like me have to take medication"


Som sagt, vissa är bra klockrena!

*Fotnot: med förkortningen menas NeuroTypisk som i sin tur är ett begrepp myntat av aspergare för att beskriva icke-autistiska personer.

Tar ingen som helst credit för citaten.

Har jag förresten sagt att jag gillar att göra quiz?
2011-08-11 / 22:08:43 / Random

Serious ADHD Likely!


Dock inte när man får såna resultat............................

Episkt.
2011-08-11 / 13:55:57 / Foto (-relaterat)


Nu ska jag göra som hunden; sova.
2011-08-10 / 23:09:39 / Foto (-relaterat)




Wait to see you - LOVEHATEHERO
2011-08-10 / 17:01:29 / Musik & Video



Hittade nyss, gillar den.


Anna Fanny Maria Welker
2011-08-08 / 03:31:19 / Dagboksanteckningar

I mina ögon är du den underbaraste individen på jorden. Jag älskar dig så mycket Fanny ♥ /Lovisa Westerlund

Allting har en ända - utom korven - den har två. (Inte i min korv, jag åt den. )
2011-08-07 / 22:55:43 / Framtiden

Jag älskar forum!

Nu är det iallafall spikat en liten forumträff den 13/8! Hittills är det en som anmält sig men det verkar kunna bli en litet större träff i september! Lite roligt sådär att folk vill träffas IRL (har inte träffat någon innan den vägen!) så det ska bli spännande!

Snart ska jag gå och lägga mig, imorgon börjar mitt nyttigare liv. Tänkte skriva ett litet avtal med mig själv, får se om jag rent utav publicerar det här!
Godnatt alla folks!


Grymt episkt
2011-08-07 / 15:31:33 / Musik & Video


Bowling och käk snart!
2011-08-06 / 15:29:31 / Dagboksanteckningar

Blir snart upplockad av Lovisa för att åka iväg och bowla och sen käka mat på Thai Market med henne och Linnea! Ska bli grymt kul, höhö. Klippte luggen nyss, det blev kort, men det syns knappt att jag gjort något, ehe. Innan hängde den bara där och var sådär avsliten i topparna, som fnöske. Inte okej, nu ser det iallafall lite bättre ut även om det är kortare. Men hår växer (mitt som ogräs) så om någon månad är det väl lika långt igen! Fick en t-shirt av min systers pojkvän också som var för liten för honom, tog lite bilder som jag kan slänga upp senare ikväll när jag kommer tillbaka hem. Blir som sagt närsomhelst upplockad så jag ska väl göra mig klar för det nu haha. 

Peace alla bro'es and hoes =D


Jag tror jag sa något bra där...
2011-08-05 / 23:40:34 / Tankar & Åsikter

"Hur stort än berget är så har man alltid olika vägar att ta sig förbi det - vare sig man går rakt över det eller runt det!"

Blivit inspirerad
2011-08-05 / 18:37:14 / Dagboksanteckningar

Hejhopp! Nu mina kära vänner har jag gjort något knasigt; jag har gjort hemgjord glass med WASABI. DET NI! Sjukt skumt, men jag hoppas det blir gott! Det skulle vara massor utav äggulor i den så det blev massor utav äggvita över och ville inte slänga bort det så jag frågade mamma vad man kunde göra av det och fick tipset att göra maränger. Sökte lite och fick fram hur man skulle göra. Visserligen sket det dig ändå, men det blir nog gott! Smeten var iallafall god, hehe.. Blev dock jättetörstig så satt mig här en stund med ett stort glas kallt vatten. Fint det!

Dessa dagar jag hängt hemma hos Linnea med henne och Lovisa har vi i princip bakat något varje dag eller gjort glass så varför bryta traditionen bara för att jag är hemma? Det är kul att upptäcka nya smaker och bara laga mat eller baka. Sånt är kul tycker jag!

Ojoj, nu måste jag kolla på marängerna! Hihii. Äsch dom var inte klara ännu.

Börjar bli hungrig och pappa vill slänga in pizzorna i ugnen, han har gjort hemgjorda! GOTT. Mums. Det vattnas i munnen på mig, iih. Iallafall vill jag passa på att tipsa om en recept-sajt jag fick tips om av Linnea; matklubben.se. Man måste bli medlem för att kunna se recepten, men det tog en halv minut för mig att registrera mig och man behöver bara ange e-postadress. Jätteenkelt och massor av bra recept utan att det blir långsamt som typ recept.nu, herregud vad den sidan är seg!

Nu ska jag gå och ta ut dom, så vi får mat någon gång!


Sitter hemma...
2011-08-05 / 14:15:56 / Foto (-relaterat)

... och försöker uppdatera operativsystemet i telefonen, men F*N vad det skulle krångla. Så jag struntar i det just nu. Istället sitter jag och kikar på massa bilder jag aldrig öppnat i datorn utan bara tittat på i telefonen. Bjuder på ett urval;




Bild 1: Mitt öga förra hösten.
Bild 2: Slitna skor och byxor [x]




Bild 1: Isak i en söt pose :D
Bild 2: Jag innan spexfotot haha - barntema is awesome!
Bild 3: Linnea är busig hon, hihi.
Bild 4: Robin med nån knasig huvudbonad :D




Bild 1: Jag och Sara!
Bild 2: robin och Lovisa vid övetnattningen med klassen - skum bild, haha!


Tja, nu har ni fått se lite iallafall och jag har dödat åtminstone en halvtimmes tid. Nu ska vi se vad jag hittar på härnäst!


NOTE-TO-SELF
2011-08-04 / 15:01:29 / Dagboksanteckningar

Damdamdamdaaaaaaaaam, sitter på Lovisas dator hemma hos Linnea (förvånande va?) och upptäckte just att denna datorn saknar Photoshop. Jag vet att jag har sagt att hon ska få låna min Elements 7-skiva så detta är en note-to-self att jag ska ta med den nästa gång jag åker hem och ska träffa henne efteråt. Man kan ju inte ha en dator utan Photoshop! It's like a disaster! D:



Bjuder på en gammal bild! Hihi.



Thoughts running through my mind
2011-08-04 / 00:17:32 / Tankar & Åsikter

Hejhej, mina fötter har domnat av. Jippi. Pallar dock inte åtgärda saken, känner man inget så känner man inget. Aja, lagom random.

Sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost imorgon. Är extremt trött på mackor, yoghurt och allt sånt man ALLTID äter. Godast skulle vara att slänga ihop en kycklinggryta, men pepp att ställa sig vid spisen när man är trött på morgonen. Hmm... Tänkte om man gör en egen bland-tallrik med typ turkisk yoghurt som bas och kanske river i gurka, paprika och kryddar till det lite. Vad tror ni om det?! Ska kika om vi har turkisk yoghurt, annars blir jag ju lite ledsen om jag planerar värsta grejen så går det inte att genomföra. Lagom surt.

(BTW när jag sitter och skriver, FAN vad jag älskar serien Scrubs, så underbar!)

FFFFUUU, vi hade varken turkisk yoghurt eller paprika.... Får bli en sväng till Vivo innan frukost imorgon alltså, gud va drygt det lät. UUUH. *Sadface* Får se hur det blir med den saken.

Idag har jag spenderat ännu en dag med Lovisa och Linnea. Vi sågs klockan 12 på stan för en fika på ett nytt litet café som bara säljer fika gjord på ekologiska och fairtrade-märkta råvaror. Grymt bra initiativ! Inga hiskeliga priser heller, faktiskt jämförelsevis billigt. De båda L:en (haha) köpte varsin frukostmacka och själv körde jag på en kladdkaksbit med glass. Det var lätt den godaste kladdkakan jag ätit "ute" och att det var glass till istället för grädde gjorde saken bättre. 25;- kostade det, samma sak kostar nästan det dubbla på Wayne's Coffee ju. DET är hiskeligt och då är det med all sannolikhet inte heller ekologiskt. Tyckte mycket om caféet och det är säkert inte sista gången vi åker dit för en fika. "Did U give the World som Love today, Babe?" är för övrigt namnet på caféet. Ihi.

Sen drog vi till Linnea och solade och klockan 6 blev de två hämtade av Lovisas mamma för att åka till den klassiska bil-veckan i Rättvik. Hennes pappa och två bröder (alla tre mycket intresserade av bilar) var där och de skulle äta middag ute med dem. Blev erbjuden att följa med men tackade nej, ville ta det lite lugnt hemma. Har bara sovit hemma och ätit frukost i princip de senaste 4 dagarna, haha! Så för första gången på 2 dagar åt jag middag hemma. Haha. Mycket roligare att äta med vänner, that's for sure.

Sa jag förresten att Jens joinade igår? Jaa det gjorde jag, men jag berättade inget efteråt. Jävligt schysst kille det där, snacka om att våga vara sig själv. Jag menar vilken 16-årig kille skulle ligga och sola med tre halvnakna tjejer på en studsmatta utan att fälla någon kommentar om det? Vilken 16-årig kille skulle sitta och bläddra i Ellos-katalogen och börja diskutera mode i brist på annat? Vilken 16-årig kille skulle hjälpa till att laga middag och äta tillsammans med 3 tjejer? Jag trodde inte det fanns såna typer. Jävligt skön kille, sådär genomtrevlig. Det fick mig att börja längta ännu mer tills vi börjar, tror att det kommer bli en bra klass. Eller åtminstone hoppas jag det!

Nu tror jag nog att det är dags för mig att gå och sova. Ska fan ställa klockan och hänga på låset vid Vivo imorgon bitti. De öppnar vid nio så jag kan ju ställa klockan på kvart i och cykla direkt så blir det ju skitbra! Kör fan på det. Sen blir det med all säkerhet att dra till Linnea's place igen, höhö.

Åååh, nu började ett avsnitt av "My name is Earl", sjukt rolig serie det med! Men, borde som sagt sova. Hehe. Nej jag ska sova nu. Godnatt!


Andra augusti
2011-08-02 / 14:37:51 / Dagboksanteckningar

Jaaaaaaaa, jag är trött [x] !

476 timmar tills vi sitter i Smack, plan 2 med nya klassen. Wie! SHIT. Läskigt. Anyway, just nu sitter jag hemma hos Linnea, hon springer runt med en disktrasa och gör rent allt möjligt (skojjar inte, nyss var hon på utsidan av fönstret och gnuggade!) och Lovisa åkte hem för en stund sedan för att duscha och greja lite. Och nu kom en blivande klasskamrat hit, Jens heter han. Trevlig prick. Aja, antar att jag ska vara lite social nu, lycka till alla ppl ute där, ni är bra! ♥


‎1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
2011-08-02 / 01:32:10 / Dagboksanteckningar

Eeeeeh ja. That's me. Typ så. Bilden är tagen av Lovisa Westerlund och jag saknar den jackan. FAN att jag slängde den.

Jävla fitt-dator *rage:ar* som tog bort massor som jag skrivit. Får damp. Blir därför ett något kortare inlägg än väntat.

Anyways så kom jag ganska nyligen hem ifrån en (nästan) heldag med Lovisa och Linnea. Åkte dit vid 4 tror jag och kom hem vid 24/00/whatever. På tal om whatever så gör jag ett till försök att langa en video med en kulig låt. Kika själva;



Nästan lite parodi på brittisk punk där, men den är ganska kulig. Och eftersom jag inte orkar rage:a ännu mer nu eftersom SKITEN togs bort (mitt eget fel, men jag rage:ar och skyller på datorn ändå) så avslutar jag dagens (/morgonens, klockan är ju 01:31....) inlägg med ett klassiskt;


IT'S WORKING!
2011-08-01 / 14:16:02 / Random

Har nu installerat Lightroom och det fungerar! Wie! Blev lite glad där. Dock fastnade jag vid det liiiite för länge för jag ska återvända till Linnea och lämna skivan och smaka lite frozen yoghurt med hallon som vi gjorde igår, tveksamt om jag kommer tycka det är gott, men man dör väl inte av att prova? Men först ska jag duscha och sen drar jag. Ska nog fan ta med mig lite cash och kika om de har wasabipasta på Willys, blev faktiskt ännu mer inspirerad när mamma sa att vi har en glassmaskin. Höhö.

Nu vaknade hamstern!! Wie! *Sprang till köket och hämtade brödbit till honom* Men ska duscha som sagt, lika bra att få det gjort. Sen drar jag! Höhö. Random uppdatering - JA. Aja, bättre än inget? :D


En del av kyrkan - och lite kusiner
2011-08-01 / 00:28:16 / Foto (-relaterat)


Trött som satan (YEAH RIGHT)
2011-08-01 / 00:04:26 / Dagboksanteckningar

You are a Winner of a BMW X6 Concept Car and a £750,000.00GBP. with Ticket number: 15975357357344 and Serial number:PTYR-Y67546537 Contact Mr Alex Jefferson, with your Fullname:Country:Telephone no:Age: Email: [email protected]

Yeah right.


Anyway har jag hittat ett roligt recept jag ska prova någon dag! Det är en glass med wasabi, skum kombination men jag tror faktiskt att det kan vara ganska spännande. Höhö. Ska ändå tillbaka till Linnea ett tag imorgon så kan cykla förbi Willys då och kika om de har wasabipasta och grädde, äggulor och socker har vi vet jag.

2 tsk wasabipasta
8 äggulor
1 ½ dl strösocker
5 dl vispgrädde

Låter ganska enkelt och ganska... Annorlunda!
Ska spara receptet och göra det hhöhöhöhööööö.

Nu mina kära vänner vill jag sova. Eller möjligtvis installera Lightroom (3.4!!!!) jag fick av Linnea. Alltså jag fick inte programmet utan det är en piratkopia hon fick av en granne, haha. Lät ju som om jag hade fått det typ i present. Liksom visst "heeeeeej kompis här får du ett program värt xtusen kronor!!!!!" Yeah right. Inte för att Linnea är en fattiglapp men en normalsvensson ger ju knappast bort sånt. Ja ni fattar vart jag vill komma. Haha. Pallar inte langa någon bild nu, så jag säger bara:


Blogg listad på Bloggtoppen.se