Let's start creating instead
2011-04-28 / 23:42:41 /

Numera ska jag skriva mindre och lägga upp fler bilder. Jag ska helt enkelt använda min (något dysfunktionella) kreativitet till att skapa bilder av det jag känner istället för att skriva dessa oändliga inlägg om ingenting.
Vad säger ni om idén folks?

Wazzzabi
2011-04-28 / 23:39:58 / Random

Hejhopp alla människor. Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen senaste..... veckan. I fredags åkte jag till Årsunda där vi ställde upp husvagnen och förtält och så och där hade jag ingen internetanslutning (då hade jag nog suttit ganska mycket vid datorn haha..) tråkigt nog. Nu är det lov också så jag har ingen aning om vad jag ska göra om dagarna så det blir tämligen mycket omkringgåendes i huset med händerna i byxfickorna och fundera på vad man ska göra. Men lite har jag fått uträttat i alla fall: Igår sålde jag till exempel min Pentax till Linnéa. Hon blev minst sagt exalterad. Igår slaktade jag även en trojansk hest (hahaha) alltså ingen IRL häst utan en virtuell trojansk ni vet. Virus-skit. Fast ändå inte, hursomhelst är det åtgärdat nu.
NU VILL JAG SOVA GODNATT, RANDOM INLÄGG MEN WTF :D


Vänner och väldigt mycket jag
2011-04-21 / 22:51:16 / Foto (-relaterat)


Uppklarat kaos?
2011-04-20 / 17:24:27 / Framtiden

Jag fick som sagt reda på igår att jag inte kommit in på något av mina gymnasieval, dock tror jag inte riktigt på det för det står nämligen (efter att jag kollat ordentligt en gång till) att jag inte är behörig. Och det stämmer ju. För på höstterminsbetyget hade jag bara 11 betyg och det krävs ju 12 för behörighet till de teoretiska ämnena. (Har jag nämnt att jag inte gillar högerpolitik..?)

Förhoppningsvis ordnar det sig nu! *Glad tjej*

tappat fokus litegrann
2011-04-20 / 12:05:33 / Tankar & Åsikter

Jag sitter i B8 helt jävla ensam och får lite bryt på att jag inte får något gjort. Jag skrev klart min krönika och skulle sätta mig och renskriva det. Enkelt gjort liksom, men såklart börjar jag tänka på helt andra saker och tappade bort mig helt. Visserligen hann jag få ner 19 rader men allt som allt är det två sidor... Fail. Kanske ingen höjdare att börja blogga då men jag ska ändå gå härifrån och äta lunch om sisådär 4 minuter. Jag gillar inte att komma av mig såhär. Det borde inte vara möjligt när det inte är folk här som kan distrahera utan det är helt tyst, nästan. Människor springer och skriker i korridoren utanför (de borde ljudisolera till klassrummen tycker jag om de ändå ska renovera hela skiten) . Äsch ingen ide att göra något åt saken nu. Kanske drar över lite och försöker skriva, men det är tveksamt alltså. Men jag har svenska nu efter lunch och jag borde lämnat in krönikan innan helgen. Känner mig lite körd där. Aja får se hur jag gör, skriver kanske något mer senare!

watching my whole life flash in front of my eyes
2011-04-19 / 22:40:59 / Framtiden

Låt säga såhär; allting går inte riktigt min väg just nu. Jag åt eller drack ingenting förutom vatten på nästan två dygn utan anledning. Visst är jag inte nöjd med mig själv och vill fortfarande se en viktpil som går nedåt lika brant som den gjorde i höstas, men det kan man ju glömma. Jag var sjukligt nära på att berätta detta för Petra idag också men det hade inte blivit något vidare. Men jag fattar fortfarande inte riktigt varför. Nästan som en slags självmedicinering eftersom jag haft bra med energi och cyklat nästan 4 mil dessa två dagar också. Och jo dessa dagar har jag väl förlorat ungefär 1.5 kilo men det kommer jag gå upp lika snabbt igen om jag inte håller självdiciplinen på dess yttersta rakbladsegg. Jag känner mig skum. Sen jag åt de makarinerna och köttbullarna blev det skumt i mitt huvud. Kanske är det sömnbristen som tar ut sin rätt.. Btw Theralen suger. Om jag inte redan sagt det vill säga. Har till och med valt att sova utan två nätter i rad nu för att jag då åtminstone kommer upp ur sängen vid en rimlig tid. Jävla antihistaminer. Får be Christer om nåt annat hur tragiskt det än lät. Men jag måste ju få sova, annars funkar det ju inte alls. Utan sömn ingen aptit, utan aptit ingen mat, utan mat ingen koncentration, utan koncentration ingen prestation, utan prestation massa ångest, massa ångest fannii går under. Ungefär så. Lite grann iallafall. Inte fan kom jag in på gymnasiet heller. Så det blir att fri kvotera och hoppas på det bästa. Annars får jag väl gå IV. Ett starkt bevis på att jag inte är så jävla smart som alla påstår; en smart människa går det bra för inom sånt här. Linnea är ett bra exempel, hon är smart och har över 300 poäng. Jag? Jag har bara 165. Jävla skit.

86400
2011-04-17 / 22:56:53 / Tankar & Åsikter

Klockan tickar, telefonlinjen susar.
Jag vågar inte släcka ännu.
Ännu en dag har passerat. 86400 sekunder.
Ingen av dessa kommer någonsin tillbaka.
Men vad gör det?
Om hundra år är vi alla bortglömda.
Men jag kan inte bry mig.
En empatilös själ kan inte bry sig.
Ingenting är som förr, ingenting kommer bli som förr.
Och ingenting kommer bli som nu.
Man ska ta tillvara på sin tid här, säger de lärda.
Men empatilös som jag är har jag svårt att bry mig.
En människa, en själ.
Jag kan fortfarande inte bry mig.
Klockan kommer fortsätta ticka. Telefonlinjen kommer fortsätta susa.
Allting kommer fortsätta vara som det aldrig har varit.
Men jag vågar fortfarande inte släcka ännu.

Lite lagom girig
2011-04-17 / 21:46:30 / Foto (-relaterat)

Jag är girig jag vet, men jag vill ha lite pengar ungefär nunununuuu. Vill så gärna skaffa mig ett riktigt objektiv till 5D:n (M42-gluggarna blir inte lika skarpa med fullformat som med Pentaxens lilla APS-C-sensor.....) och såna riktiga glugar kostar pengar! Ett begagnat 17-40 f/4L USM som jag väldigt gärna vill ha kostar begagnat på blocket runt 5000 kronor. Sen skulle jag gärna vilja ha lite tele också... Ett 70-200 f/4 L USM (som är det billigaste, finns f/4 med IS och sen f/2.8 med och utan IS, vilket kostar en hel del mer) har jag sett en gång för 3500 kronor, men oftast ligger de också runt 5000. BUHU.

ANYONE WHO ARE WILLING TO DONATE SOME MONEY FOR ME? =D

Tulpanens Pistill
2011-04-16 / 18:19:52 / Foto (-relaterat)


ARAKNOPHOBIA
2011-04-16 / 18:17:05 / Foto (-relaterat)


Ja, men alltså, precis. Så ja!
2011-04-13 / 20:36:23 / Nytt

Eeeeh jaaa jag är flummig. Och seg i huvudet. HIHI. DETTA mina kära vänner är för att jag fått nya sömnpiller. Denna gången blev det de chockrosa Theralen-pillren, assötaa!! Som sagt jag skriver säkert fel massa för jag är segt som sag. Dosen jag fick var 2-4 piller, vilket blir 10-20 mg, testade ta en till inatt och visserligen sov jag inget jättevidare men den satt i nåt fruktansvärt jättelänge. Piggnade i först när vi började kriva engelska uppsats (nationellt prov, wie!) klockan halv 9 typ. Och då tog jag den sju i går kväll. EPIC? Jag hade för mig att det var en antihistamin men det stod inget i FASS, men andra källor uppger att det är en antihistamin. FU. Tror jag är lite överkänslig för sådana. Atarax är ju också sån och den höll ju i knappa dygnet! FTW.

Zopiklon
Zoloft
Propavan
Lamictal
Orifiril
Oxascand
Stesolid
Atarax
Flouxetin
Risperdal
Theralen

Jahapp, ännu en till listan. Bara det håller sig till skit som har någon som helst effekt så är jag nöjd (dvs inte antidepressiva/neuroleptika/antiepileptika/annan värdelös skit). Men jag får hoppas att denna seghet går över om en vecka eller så, kanske ska ta för vana att ta den även på helgerna så att inte kedjan bryts, så kanske man slipper dessa sidoeffekter? Hmm.. Tåls att tänka på! Aja nu ska jag nog sova vänner. Btw så vet jag att jag varit dålig på att uppdatera om annat. Men jag är trött. Hörs någon annan dag, CYA!

Bjuder på två grymma låtar
2011-04-09 / 20:42:24 / Musik & Video


Livet är som en ekvation...
2011-04-09 / 17:45:11 / Tankar & Åsikter

...med en jävla massa variabler att hålla reda på.

Old pics, detta är ju trots allt en fotoblogg (...)
2011-04-05 / 20:06:53 / Foto (-relaterat)


Det förgångna
2011-04-04 / 21:42:21 / Dagboksanteckningar

Hejhopp, här sitter jag i soffan igen och lyssnar på Sum 41's nya platta Screaming Bloody Murder (grym skiva!) och tänker lite lagom sådär. Jag är sjukt sugen på glass, eller milkshake, mumsigt. Äsch det blev en bit chokladkaka istället och ett glas kallt Falu-vatten. MMH. Faluns vatten är fan bäst.

Idag var jag hos Petra igen, det gick väl bra. Vi diskuterade lite av det förgågna, därav rubriken. Men just nu orkar jag inte skriva mer, blev inget långt inlägg idag inte! Imorgon planeras skola och träffa Linnea när hon är free to go! Det skall plåtas lite grann, och jag kanske slänger upp en bild eller så om det blir någon bra.

Men nu mina vänner ska jag sova!

Today's a great day
2011-04-01 / 22:43:54 / Dagboksanteckningar

Hejhopp! Här sitter jag i soffan och spelar Nirvanas album Nevermind på hög volym, endast Ogge och hunden är hemma. Har haft en awesome eftermiddag/kväll med Lovisa på stan. Vi drog runt lite och ansträngde oss bokstavligen för att inte gå för snabbt. Det är knäppt att man kan vänja sig vid att gå i ett speciellt snabbt tempo när man har bråttom jämt och ständigt. Så vi gled staden runt, kollade in i Foto A-bilds nya lokal och gick in på Carlings där jag provade vårjackor, men de hade konstig passform eller var för dyr så jag skiter i att köpa någon för denna vår. Jag klarar mig med min stora parkas tills det blir så pass varmt att man bara kan ha långärmad t-shirt och munkjacka. Vi gick också till H&M där jag lade undan en vit farfarströja från herravdelningen, älskar den men ville inte släpa på massa påsar (eller ja, en) för vi skulle nämligen gå till Tony's och käka pizza hade vi bestämt. Just detta beslutet gjorde att vi dessvärre kom försent till NO-lektionen i skolan tidigare. Ihi we're bad girls, men wtf! Lite liv får man väl ha!

Bjuder på en bild Lovisa plåtade i skolan för några veckor sen bara för att det är fredag! (Även om det känns som onsdag)Måste säga att jag gillar bilden även om jag ser lite flummig ut, men det är ärligt som kära Lovisa uttryckte det, I totally agree with her!

Blogg listad på Bloggtoppen.se