If I ain't busy, I'm busy trying to get some sleep
2012-01-11 / 21:01:13 / Dagboksanteckningar

Engelska uppsats
Engelskt demonstrativt tal
Labbrapport i kemi
Kemiprov
Biologiredovisning
Matteprov
Japanskaprov
Inlämningsuppgift i samhällskunskap

Kan säkert rada upp lite fler uppgifter jag har att göra närmsta 2 veckorna, men tänkte inte tråka ut er alltför mycket. Det kan ju faktiskt vara mysigt att sitta och plugga nonstop trots 10 timmars sömn de tre senaste nätterna totalt med ångest upp över öronen. Absolut.

Men jag ska inte bränna ut mig. Jag ska motbevisa att man inte behöver kompromissa och bara välja två av de tre alternativen i socialt liv-sömn-bra betyg-triangeln. Funderar på att börja ta melatoninet igen även om jag inte har någonsådär jättevidare lust att börja med kemisk hjälp igen. Men jag SKA kunna sova samtidigt som jag SKA hinna göra bra ifrån mig i skolan och jag SKA hinna ha kul och umgås med vänner. JAG VILL det. Så jag ska tamejfan göra det också.

Ska försöka bli mer effektiv på lektionstid, på håltimmar och powerplugga på biblioteket mer regelbundet. Ska inte behöva plugga hemma, det är ett mål. Och lite mer sociala aktiviteter har jag inbokade också. I helgen ska jag träffa David och ut och fota med Lovisa. Det var ett tag sedan. Tisdag ska jag och Saga i min klass till fotoklubben här i stan på klubbmöte. Ska bli intressant! Sedan har jag inget direkt mer jag vill hinna med. Men det känns ändå som ett realistiskt mål. Det ska gå. 'Cause I'm f*cking Superhuman. Nja, kanske var en överdrift, men varför inte? Mitt nyårslöfte var att äta bättre (EG. fler gånger per dag, vilket jag blivit bättre på) och vara mer spontan. Jag har inte bestämt exakt dag och tid med Lovisa, men vi har ändå bestämt att vi ska ut. Det känns bra.
Let's do this.

Mamma kom och berättade en rolig grej idag när jag kom hem. Hon har bokat introduktionsmöte på MåBättre (fitness- och hälsocenter) på måndag för att hon nu verkligen vill och känner sig mer motiverad till att börja träna mer regelbundet på riktigt och faktiskt ta tag i sin övervikt. Blev jätteglad. Så vi kom överens om att jag skulle följa med henne dit till halv fem (slutar kvart i tre så då kan jag stanna kvar på stan och plugga ett tag också) och om vi båda tycker att det blir bra så ska även jag följa med dit och träna! Pappas motargument till att det är dyrt var asbra: "det kan få kosta lite om man vill må bättre" och det är ju så. Hur mycket är hälsan värd? Egentligen?

Mycket på gång. Tur att jag har facebookförbud som kompenserar för alla mina planer. Hehe. Bara 20 dagar kvar. Ska snart sova. Funderar på att ta en melatonintablett nu. Jafan, vill sova inatt.

Fred ☮
Blogg listad på Bloggtoppen.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar? (:

<-- Ditt namn här! Kryssa i om du kommer tillbaka!


<-- Din URL/bloggadress!

Skriv kommentaren här: